«Ντου στα Αποδυτήρια» για τα σενάρια που στέλνουν τον Μουρίνιο στην Τσέλσι. Γράφει ο γνωστός – άγνωστος.
Στην ζωή υπάρχει μια πορεία. Η οποία είναι αρχικά προς τα πάνω και μετά πηγαίνει προς τα κάτω. Έτσι είθισται να συμβαίνει. Ο Μουρίνιο, λοιπόν, ξεκίνησε σαν α’ προπονητής από την Πόρτο. Εκεί έκανε το πρώτο του μπαμ κι ας είχε περάσει νωρίτερα ένα φεγγάρι από την Λεϊρία κλπ.
Την ανέβασε σκαλοπάτια
Μετά ήρθε η ώρα να φύγει από την Πορτογαλία για την πρέμιερ. Και την έκανε για την Τσέλσι που ανέβαινε τότε, αφού είχε ρίξει τα εκατομμύρια ο Αμπράμοβιτς. Την παρέλαβε και την αγγλική ομάδα και όντως την ανέβασε σκαλοπάτια.
Τα σπάσανε ο Μουρίνιο με την Τσέλσι, έβαλε το χεράκι του και ο Τέρι που του έσκαβε τον λάκκο στα αποδυτήρια, και ο Ζοζέ την έκανε για καμπιονάτο. Φαρμακωμένος κι από την συμπεριφορά του Αμπράμοβιτς.
Σ’ αυτά τα κυβικά
Στην Ίντερ πήγε. Στην Ίντερ που με δυο πρωταθλητριών ήδη, ήταν σαφέστατα πιο βαρύ όνομα από την Τσέλσι. Σηκώνει την ευρωπαϊκή κούπα ο Μουρίνιο στην Ίντερ και μετά αναλαμβάνει την Ρεάλ. Κι όταν κάθεσαι στον πάγκο της βασίλισσας είναι λογικό να έχεις φτάσει σε τοπ επίπεδο. Άντε να είναι το πολύ δυο, τρείς ομάδες ακόμα στην Ευρώπη σ’ αυτά τα κυβικά.
Όχι στην Μάντσεστερ;
Κι ενώ ακούγεται ότι το καλοκαίρι αν φύγει, διότι ούτε αυτό είναι σίγουρο, μπορεί να διαδεχθεί τον μεγάλο Φέργκιουσον στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σκάει τώρα το φημολογούμενο ενδιαφέρον από την Τσέλσι του Αμπράμοβιτς.
Και κάθεσαι και λες. Να φύγεις από την Ρεάλ για την Μάντσεστερ, κανένα πρόβλημα. Μια χαρά είσαι. Ειδικά όταν διαδέχεσαι κι έναν Φέργκιουσον.
Ξανά πίσω;
Να πας, όμως, από την ομάδα της Μαδρίτης ξανά πίσω στην Τσέλσι; Η οποία, μάλιστα, στο μεταξύ πήρε και το τσάμπιονς λιγκ που γύρευε τόσα χρόνια ο Αμπράμοβιτς.
Έχει ανέβει επίπεδο
Δεν την υποτιμώ την Τσέλσι. Σε καμία περίπτωση. Έχει ανέβει επίπεδο την τελευταία δεκαετία κι έχει σταθεροποιηθεί στα πολύ ψηλά και της Αγγλίας και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Πισωγύρισμα
Για τον Μουρίνιο, όμως, θα είναι κάτι σαν πισωγύρισμα κάτι τέτοιο. Ή μήπως ξέχασε τι έλεγε για τον Αμπράμοβιτς και πώς έφυγε; Ή έχει ανάγκη από λεφτά;
Και είναι, βέβαια, και πώς θα φύγει, αν φύγει, από την Ρεάλ. Χωρίς ευρωπαϊκή κούπα ή καβάλα στ’ άλογο; Παίζει ρόλο κι αυτό. Ίδωμεν, λοιπόν. Κοντός ψαλμός αλληλούια που λένε. Και να δούμε, φυσικά, αν έχουν βάση αυτά τα σενάρια περί Τσέλσι ή αν γίνονται σαν επικοινωνιακό παιχνίδι. πηγή: Sportdog.gr