Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

«Κλείδωσε» την παραμονή του ο Ντιέ!

Σε όλα αυτά τα χρόνια που ιδιοκτήτης της Ξάνθης είναι ο Χρήστος Πανόπουλος, τον έχουν κατηγορήσει γιο διάφορα, σε ότι έχει να κάνει με τον χαρακτήρα και τις αποφάσεις του. Γι΄ αυτό που ελάχιστοι ίσως μπορούν να του προσάψουν κάτι, είναι για την δικαιοσύνη που αφορά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

Ο κ. Πανόπουλος εδώ και χρόνια, έχει έναν τρόπο να επιβραβεύει αυτούς που όντως μοχθούν και προσπαθούν για την ομάδα και φυσικά προσφέρουν στον σύλλογο. Ο Σερζ Ντιέ, υπέγραψε στην Ξάνθη πριν από μερικούς μήνες. Ήταν μεταγραφή Ιανουαρίου και είναι γεγονός ότι η Ξάνιη αιφνιδίασε αρκετούς με την απόκτηση του, αφού δεν είναι και συνηθισμένο φαινόμενο ειδικά για την ακριτική ομάδα, να παίρνει έναν παίκτη στα 35 του χρόνια. Έναν ποδοσφαιριστή που έβγαζε το ψωμί του στην δεύτερη κατηγορία από πέρυσι τον Ιανουάριου (με Βέροια και Καβάλα) και που δύσκολα ίσως να του εμπιστευόταν και πάλι θέση στο ρόστερ μία ομάδα της Super League. Η Ξάνθη το τόλμησε και φυσικά εκ του αποτελέσματος, μοιάζει να δικαιώνεται απόλυτα με την επιλογή της.

Ήταν η «καψούρα» του μεγαλομετόχου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο Ντιέ, ήταν εδώ και πολύ καιρό μία από τις ποδοσφαιρικές «καψούρες» του μεγαλομετόχου. Θεωρούσε ότι είναι ένας παίκτη που «τρώει» τα χιλιόμετρα, όμως για διάφορους λόγους τα τελευταία χρόνια δεν κατόρθωσε να συνεργαστεί μαζί του. Ο Ιβοριανός μέσος προτάθηκε τον περασμένο Νοέμβριο ουσιαστικά στην Ξάνθη και παρότι ο Χρήστος Πανόπουλος είναι γενικά αντίθετος στην απόκτηση μεγάλων σε ηλικία ποδοσφαιριστών, στην περίπτωση του Ντιέ, εκφράστηκε εξαρχής θετικά. Σήμερα, βλέποντας τα κατορθώματα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, μπορεί προφανώς να νιώθει δικαιωμένος, όχι μόνο για την επιλογή της ομάδας του αλλά και για την άποψη που είχε ο ίδιος εδώ και αρκετά χρόνια για τις ικανότητες του Σερζ Ντιέ.

Με το σπαθί του κερδίζει την ανανέωση συμβολαίου

Όταν υπέγραψε στην Ξάνθη ο Ντιέ, έδειχνε πολύ σίγουρος για τον εαυτό του. Ήταν διψασμένος να παίξει και πάλι σε υψηλό επίπεδο και έμοιαζε βέβαιος για τα όσα μπορεί να δώσει στην Ξάνθη, από την στιγμή που τον εμπιστεύτηκαν. Το συμβόλαιο που υπογράφτηκε μαζί του ήταν μέχρι το καλοκαίρι, όμως όπως φαίνεται είναι από τους παίκτες που έχουν «κλειδώσει» την παραμονή τους στην ομάδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, στα σχέδια της διοίκησης είναι να κληθεί αμέσως μετά το τέλος της σεζόν ο 35χρονος μέσος , ώστε να ανανεώσει την συνεργασία του με την Ξάνθη και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Είναι κάτι που κέρδισε με το σπαθί του και φυσικά αποδεικνύεται ότι το θέμα δεν είναι η ηλικία ενός παίκτη, αλλά η θέληση του, η διάθεση για να στέκεται πάντα σε υψηλό επίπεδο και η αναζήτηση νέων φιλοδοξιών.

Ώρα για εντός έδρας νίκη

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η προετοιμασία για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο, όπου η Ξάνθη θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς ώστε να μείνει ζωντανή στην μάχη της εισόδου στα play-off. Αυτό που τονίζουν άπαντες στην ομάδα της Ξάνθης, είναι πως έφθασε η ώρα για την ακριτική ομάδα να εκμεταλλευτεί και την έδρα της, αφού εκτός πάει καλά αλλά χάνει τσάμπα βαθμούς στα «Πηγάδια» και μένει πίσω. Ένα μικρορπρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Κομεσίδης, που αναμένεται να είναι πάντως έτοιμος για τον Κυριακάτικο αγώνα.
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: