Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Μητρόπουλος: «Ο Σαββίδης θα έχει επαφές με όλους τους προέδρους»

Τα τεκτενόμενα στα διοικητικά του ΠΑΟΚ, αλλά και την επιχειρηματική δράση του Ιβάν Σαββίδη, σχολίασε στο "Αθλητικό Metropolis" και στην εκπομπή "Στη σέντρα", ο Βίκτωρας Μητρόπουλος.

Για την απόκτηση τηε ΣΕΚΑΠ: «Αφού κατάφερε ο Ιβάν Σαββίδης να δει τον πρωθυπουργό είναι σαφώς πολύ καλό. Γενικά για τον ίδιο αλλά και για τον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό. Οι ενέργειές του δείχνουν ότι θέλει να «ριζώσει» στην Ελλάδα.

Να μην παίρνουν τα μυαλά των φίλων της ομάδας αέρα… Ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορέσει φέτος να πάρει πρωτάθλημα ή Κύπελλο ή άλλο τίτλο. Η ομάδα χτίζεται σιγά-σιγά. Η ομάδα θα είναι 100% έτοιμος την μεθεπόμενη χρονιά».

Για την συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Η πρώτη περίπτωση ήταν των Όλαϊτάν και Ντε Βινσέντι, δεν παρασύρθηκε όμως ο Σαββίδης για να «χτυπήσει» τον Ολυμπιακό. Το δεύτερο θέμα που με εντυπωσίασε, ήταν το πώς χειρίστηκε το θέμα Γκαρσία. Στήριξε τον προπονητή και έδειξε ότι δεν μπορούν να τον «εκβιάσουν». Θεωρώ ότι στη συνάντηση με τον Μαρινάκη συζητήθηκαν όχι μόνο ποδοσφαιρικά, αλλά και επιχειρηματικά θέματα. Κατά τη γνώμη μου πλέον ο Μαρινάκης, έχει ως αντίπαλο ποδοσφαρικά τον Σαββίδη. Ο Ρώσος δεν θα μείνει στη συνάντηση με Μαρινάκη, θα κάνει και άλλες επαφές με τους προέδρους και των υπολοίπων ομάδων της Superleague.

Επιχειρηματικά όλα είναι θετικά για τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ παράλληλα φαίνεται ότι μπορεί να φτάσει την ομάδα ψηλά. Αρκεί να μην υπάρχουν τα χαζά των οπαδών που είναι κατά του, λόγω του θέματος Γκαρσία κτλ».
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: