Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Ο εισαγγελέας θα ασχοληθεί με τον Πολατιάν;

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την «παραδοχή» Πολατιάν πως υπήρχε παράγκα, αλλά και για τα παράπονα που είχε ακούσει σχετικά με τα δωρεάν εισιτήρια στον Παναθηναϊκό. Το είπε ξεκάθαρα ο πρώην και μη ….εξαιρετέος διαιτητής Πολατιάν, ότι « δεν υπάρχει πλέον παράγκα».
Τι λέτε ρε παιδιά ; Σοβαρά; Αρα σύμφωνα με τον Πολατιάν υπήρχε παράγκα; Και αν υπήρχε κύριε Πολατιάν, ποιος ήταν ο παραγκάρχης και ποιον εξυπηρετούσε;
Θα συγκινηθεί κανένας εισαγγελέας να καλέσει τον Πολατιάν να πει τι ξέρει για την παράγκα, που δεν υπάρχει πια….Η θα συνεχίσουν να περιορίζονται οι εισαγγελείς στο να καλούν παίκτες, προπονητές και παράγοντες επειδή …τολμούν και αμφισβητούν κάποια διαιτησία μετά από κάποια παιχνίδια .
Πολύ καλή η κίνηση της ΠΑΕ να βάλει 10 ευρώ γενική είσοδο στο παιχνίδι με τον Πλατανιά και δωρεάν είσοδο στους μαθητές. Την τελευταία φορά έγινα δέκτης παραπόνων γονιών που πήγαν στο γήπεδο, για να πάρουν την δωρεάν είσοδο και να μπουν μαζί  με το παιδί τους, που είναι μαθητής και η απάντηση που εισέπρατταν από τους υπαλλήλους των εκδοτηρίων ήταν ότι «είναι για μία συγκεκριμένη θύρα, την 21 η είσοδος και έχει γεμίσει και δεν υπάρχουν άλλες δωρεάν θέσεις. Αν θέλετε μπορείτε να πληρώσετε κανονικά εισιτήριο και να πάτε σε άλλη θύρα».
Δεν μου το έκανε ένας αυτό το παράπονο, αλλά τουλάχιστον 10 φίλοι του Παναθηναϊκού. Καλό θα είναι η ΠΑΕ να διευκρινίσει μέχρι τι ώρα διατίθενται αυτά τα εισιτήρια και για ποιες θύρες είναι, για να ξέρει και ο κόσμος και να μην πηγαίνει τζάμπα τελευταία στιγμή στο γήπεδο…πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: