Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Την Παρασκευή θα ξέρουν…!

Ο Κιθ Χάρις αναμένεται μέχρι την Παρασκευή να έχει ενημερώσει τον Βιντιάδη για το ποσό που θα έχει εξασφαλίσει για την ΑΕΚ ενώ αναμένεται να ακολουθήσει η επίσκεψή του στην Ελλάδα.

Την Παρασκευή θα ξέρουν…
Κρίσιμη εβδομάδα είναι αυτή που τρέχει στην ΑΕΚ.

Και αυτό γιατί, όπως διαρρέει το περιβάλλον του Δημήτρη Βιντιάδη, μέχρι την Παρασκευή ο Κιθ Χάρις αναμένεται να τον έχει ενημερώσει αναλυτικά για το οικονομικό του πλάνο. Δηλαδή, θα γνωρίζει και θα μπορεί να πει στον Έλληνα επιχειρηματία το ακριβές ποσό που θα έχει εγγράφως εξασφαλίσει από επενδυτές για την ΑΕΚ.

Επιπλέον, θα μπορεί ο Άγγλος τραπεζίτης να ενημερώσει για το πότε ακριβώς θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ τα χρήματα αυτά… Ακολούθως, ίσως και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ο Χάρις είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στην Ελλάδα για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

Στην ΑΕΚ αισιοδοξούν ότι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν συνολικά (επενδυτές και Βιντιάδης) θα φτάνουν τα 10 εκατ. Ευρώ αλλά παραμένει μία πολύ σημαντική προϋπόθεση. Αυτή είναι, όπως η πλευρά του Βιντιάδη επαναλαμβάνει συνεχώς, να ανακοινωθεί η ρύθμιση των 48 δόσεων για χρέη προς το Δημόσιο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι επόμενες μέρες είναι πολύ σημαντικές για την Ένωση, οι παίκτες, οι υπάλληλοι αλλά και ο κόσμος της οποίας καλείται για μία ακόμα φορά να κάνει υπομονή…πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: