Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Στον ανακριτή για τα «στημένα» ο Ντίτσος!

Σε απολογία για τις 3 Απριλίου κάλεσε ο ειδικός εφέτης ανακριτής, Γιώργος Καλόφωνος, που έχει αναλάβει την υπόθεση των «στημένων» αγώνων, τον διαιτητή της Σούπερ Λίγκας, Γεράσιμο Ντίτσο.

Στον ανακριτή για τα «στημένα» ο Ντίτσος

Στο πλαίσιο του ανακριτικού έργου και όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα soccerplus, για την άλλη Τετάρτη 3 Απριλίου έχει κληθεί να καταθέσει ο διαιτητής της Σούπερ Λίγκας, Γεράσιμος Ντίτσος. Η απολογία του, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, είναι για δωροδοκία και δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος και παράνομο στοιχηματισμό, που αφορά τον αγώνα Ηλιούπολη-Ιωνικός 0-2 που διεξήχθη στις 27 Φεβρουαρίου 2011 και θεωρείται –πάντα σύμφωνα με τη δικογραφία- ύποπτος χειραγώγησης.

Θυμίζουμε ότι ο Ντίτσος δικάστηκε πέρυσι και από την πειθαρχική επιτροπή της Football League που του επέβαλλε τριετή απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ίδιο διάστημα και πρόστιμο ύψους 16.000 ευρώ.

Ο εν λόγω διαιτητής (όπως και όλοι οι κατηγορούμενοι διαιτητές) έκανε έφεση, με την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να λαμβάνει την αλήστου μνήμης τραγελαφική απόφαση να τους παραπέμψει να… «δικαστούν» από την ΚΕΔ, δηλαδή από πρώην διαιτητές! Όπως θυμόμαστε, η ΚΕΔ δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο από το να τους απαλλάξει όλους, φυσικά και τον Ντίτσο.

Μετά την απαλλαγή του, ο ρέφερι από την Πρέβεζα μπήκε στους πίνακες της Σούπερ Λίγκας.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: