Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Γιώργος Μύρτσος-Καμιά συγγνώμη για τον ...Τρύφωνα θα ζητήσει;

Ο Γιώργος Μύρτσος σχολιάζει στον sportdog την παραδοχή των λαθών του Αλαφούζου. Τι περιμένει ακόμα από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και ποιος παίκτης είναι ...ληγμένος
Ο Αλαφούζος παραδέχτηκε τα λάθη του, αλλά αυτά τα λάθη τα πληρώνει ο Παναθηναϊκός. Το να λέει ότι έκανε λάθος, δεν τον απαλλάσσει από τις ευθύνες του. Είναι καλό το γεγονός ότι τα παραδέχεται, αλλά δεν ζήτησε συγνώμη! Και καλό θα ήταν να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού.
Ο... κομμωτής του Παναθηναϊκού!
Που ξεφτιλιζεται μέσα από τα λάθη του Αλαφούζου και του κομμωτή που έκανε τον προπονητή στον Παναθηναϊκό. Γιατί αυτός που έκανε τον προπονητή στον Παναθηναϊκό, ήταν ο Τρύφωνας Σαμαράς της Πορτογαλίας. Στα γεράματα ο Τρύφωνας θα είναι σαν τον Φερέιρα...
Είχε σούπερ ομάδα ο Παναθηναϊκός!
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είχε μάθει να περπατάει περήφανα, γιατί η ομάδα τους έκανε σπουδαίες εμφανίσεις μέχρι το πρόσφατο παρελθόν. Με σούπερ ομάδα, με τον Σισέ, τον Λέτο, με αόρατους τοίχους στο γήπεδο και ορατούς μαλάκες στα γραφεία. Μετά ήρθε ο Αλαφούζος και το μόνο που έκανε ήταν να διαλύσει την ομάδα. Ήταν αντρίκειο που παραδέχτηκε τα λάθη του, αλλά θα ήταν καλύτερο να πει και μία συγνώμη στους οπαδούς.
Ο Λούτσος που έχει... λήξει!
Και θα πρέπει να διορθώσει τα λάθη του. Τώρα, ας πούμε, φέρανε τον Λούτσο Φιγκερόα που περπατάει, γιατί δεν μπορεί να τρέξει! Είναι αγύμναστος. Δεν μπορεί να παίξει, ο Λούτσος έληξε, έχει ημερομηνία λήξης. Δεν έχει χρησιμότητα. Οπότε μέσα από τον τρόπο λειτουργίας του ο Αλαφούζος, δεν δείχνει ότι μπορεί να διορθώσει πράγματα.
Δίνει πριμ στους απλήρωτους
Και η πλάκα είναι πως δεν βλέπω σωτηρία με τον Αλαφούζο. Καταρχάς έτσι όπως τα λέει, είναι περίεργα. Άλλα αντ' άλλων είναι αυτά που λέει. Λέει πως θα δώσει πριμ, σε παίκτες που είναι απλήρωτοι εδώ και έξι μήνες! Κάνα εξάμηνο απλήρωτος ο ποδοσφαιριστής δηλαδή και του δίνει πριμ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: