Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

"Ροπαλιά" Ηρακλή!!

Ιδανική για... διατριβή από ψυχολόγο είναι η περίπτωση του Ηρακλή, ο οποίος συνεχίζει να εντυπωσιάζει στα εκτός έδρας παιχνίδια και να χάνει στα εντός.

Μετά την ήττα στο Καυτανζόγλειο από τον Απόλλωνα Σμύρνης, οι "κυανόλευκοι" σήμερα επέστρεψαν στις νίκες επικρατώντας με 1-0 του Πιερικού στην Κατερίνη και ανέβηκαν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Το συγκρότημα του Γιάννη Χατζηνικολάου ήταν καλύτερο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχε δοκάρι με το Γεωργίου στο 24' και τελικά κατάφερε να προηγηθεί με κεφαλιά του Νέστορα Στεφανίδη στο 58'.

Το 0-1 έμεινε ως το τέλος και έτσι ο Ηρακλής πέτυχε την έκτη του νίκη μακριά από το Καυτανζόγλειο, η οποία είναι η καλύτερη επίδοση φέτος εκτός έδρας, μαζί με τη Δόξα και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι συνθέσεις:

Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Παπατολίκας, Νίκου, Γιαζιτζόγλου, Ιορδανίδης, Ντόικιτς, Αποστολίδης (81' Σεχολάρι), Φαμπίνιο, Ελευθεριάδης, Καθάριος (69' Πολίτης), Μπελόσεβιτς (39' Μανίκας), Ντάνι.

Ηρακλής (Γιάννης Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Χ. Παληγεώργος, Λόπεζ, Νατσούρας, Σαββίδης, Ισαάκ (55' Κιρόφσκι), Γεωργίου (81' Τσερκέζος), Σουλίδης (68' Σιατραβάνης), Ουκάρ, Τάι, Στεφανίδης.
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: