Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

«Δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερα»

Στην ίδια δύσκολη κατάσταση με την περυσινή φαίνεται να βρίσκονται οι ελληνικές ομάδες, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM ο υπεύθυνος επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου.

«Δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερα»
Ο κ. Δημητρίου μίλησε στον Αντώνη Καρπετόπουλο και τον Αντώνη Πανούτσο και την εκπομπή «Να τα λέτε, να τα γράφετε» για το θέμα των αδειοδοτήσεων και του financial fair play;

«Η UEFA ερχεται να καταθέσει τις κατευθυντήριες γραμμές και να υπάρξει διαχωρισμός μεταξύ του τι σημαίνει αδειοδότηση και financial fail play. Την άδεια για Ευρώπη και Ελλάδα τη δίνει η ΕΠΟ aκαι η UEFA ελέγχει. Είναι προσκεκλημένες οι ΠΑΕ και οι δημοσιογράφοι ώστε να εξηγηθούν κάποια θέματα που μοιάζουν δυσδιάκριτα αυτήν τη στιγμή.

Για την κατάσταση των ελληνικών ομάδων σε σχέση με την περασμένη χρονιά, τόνισε:

«Δεν μπορώ να ξέρω αν θα είναι καλύτερα φέτος. Είναι προβλήματα ετών σε διάφορες ομάδες που δεν μπορούν να εξαφανιστούν σε ένα χρόνο. Υπάρχουν ομάδες που είναι χειρότερα από πέρυσι, άλλες έχουν σταθεροποιηθεί και άλλες που δείχνουν μια μικρή βελτίωση».

Τέλος για το θέμα που προέκυψε με το γήπεδο του ΟΦΗ, ξεκαθάρισε πως δεν είναι υπόθεση της ΕΠΟ:

«Λαμβάνονται υπόψη και οι εγκαταστάσεις, αλλά δεν έχουμε τις ευθύνες του κράτους. Την πιστοποίηση των γηπέδων σε τέτοια θέματα την ευθύνη αυτήν την έχουν κρατικές υπηρεσίες. Για παράδειγμα υπάρχει μια άδεια υπό προϋποθέσεις στην περίπτωση του γηπέδου του ΟΦΗ, κάτι το οποίο δεν προβλέπεται».πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: