Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Ανακοινώθηκε ο Γαλιώτος!

Παίκτης του Περιστερίου είναι και επίσημα ο Γιώργος Γαλιώτος, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο κρίσιμο ματς με την Καβάλα την προσεχή Κυριακή (31/3, 15:00).

Ανακοινώθηκε ο Γαλιώτος
(peristeribc.gr)
Την απόκτηση του Γιώργου Γαλιώτου ανακοίνωσε το Περιστέρι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το τέλος της σεζόν. Τη φετινή χρονιά, ο Έλληνας σέντερ αγωνιζόταν στη Βουλγαρία και την Βάρνα, όπου είχε κατά μέσο όρο 9 πόντους και 9,2 ριμπάουντ.

«Τα πάντα για την παραμονή»

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που επέστρεψα στην Ελλάδα και ειδικά για λογαριασμό του Περιστερίου», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Περιστερίου, ο Γιώργος Γαλιώτος και συνέχισε:

«Δεν πρόκειται για απλή ομάδα αλλά για μια οικογένεια. Είμαι βέβαιος πως θα έχουμε μια άψογη συνεργασία με τους νέους μου συμπαίκτες και τον κ. Κουστένη. Από την πλευρά μου υπόσχομαι να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα για να πετύχει το στόχο της παραμονής.

Έχουμε τρία ματς στην έδρα μας και μπορούμε να τα κερδίσουμε, έχοντας βέβαια την υποστήριξη του κόσμου μας. Γνωρίζω τη δυναμική των φιλάθλων του Περιστερίου αφού έχω αγωνιστεί αρκετές φορές στο "Ανδρέας Παπανδρέου" ως αντίπαλος. Ανυπομονώ να τους έχω στο πλευρό μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: