Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Σφαιρόπουλος: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας»

Η απρόσμενη ήττα του Πανιωνίου από τον Πανελευσινιακό δεν κλόνισε στο ελάχιστο την εμπιστοσύνη του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην ομάδα του.

Σφαιρόπουλος: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας»
Την απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα του εξέφρασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, παρά την απρόσμενη ήττα του Πανιωνίου από τον Πανελευσινιακό. Όπως δήλωσε ο προπονητής των «κυανέρυθρων», η προσπάθεια συνεχίζεται, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη.

«Πέντε αγωνιστικές πριν τελειώσει η κανονική περίοδος συνεχίζουμε την προσπάθεια που έχουμε αρχίσει από το ξεκίνημα της χρονιάς. Μιας προσπάθειας δύσκολης και επίπονης με αποτελέσματα θετικά αλλά και κάποια αρνητικά όπως το τελευταίο με τον Πανελευσινιακό που σίγουρα δεν άρεσε σε κανέναν μέσα στην ομάδα αλλά και στον κόσμο της. Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε σε υψηλό επίπεδο, αναλύοντας τα λάθη μας, προσπαθώντας πάντα να τα διορθώσουμε, βελτιώνοντας έτσι την απόδοση μας», τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

«Αυτό άλλωστε κάνουμε πάντα μετά από τις νίκες αλλά και μετά από τις ήττες, από την αρχή μέχρι το τέλος της περιόδου. Και πάνω από όλα έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας, στις δυνατότητές μας σαν ομάδα αλλά και στον τρόπο που δουλεύουμε. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Πανιώνιος διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της τελευταίας 15ετίας, είναι ακόμη στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και ένα "άτυχο" αποτέλεσμα δεν μπορεί να αλλάξει την προσπάθεια που έγινε μέχρι τώρα, αλλά και αυτή που θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος. Χάσαμε μια μάχη, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται», πρόσθεσε και κατέληξε:

«Καλώ λοιπόν όλους όσους αγαπούν την ομάδα να βοηθήσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών μέσα στο γήπεδο και στους πέντε τελευταίους αγώνες αλλά και στα πλέι-οφ ώστε στο τέλος ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να πανηγυρίσουμε μία άκρως επιτυχημένη χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: