Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

«Μόνο Μελισσανίδης και Παππάς θα σώσουν την ΑΕΚ»

Έκκληση στους Δημήτρη Μελισσανίδη και Πέτρο Παππά να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με τον Νίκο Νοτιά για να σώσουν την ΑΕΚ, απηύθηνε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 o Στέλιος Σεραφείδης.

«Μόνο Μελισσανίδης και Παππάς θα σώσουν την ΑΕΚ»
Ο Στέλιος Σεραφείδης τόνισε πως η μόνη λύση για να σωθεί η ΑΕΚ και να βγει από το αδιέξοδο είναι να συμπλεύσουν οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Πέτρος Παππάς και Νίκος Νοτιάς. Ο πρόεδρος των παλαιμάχων της Ένωσης επισήμανε πως δεν περνά καν από το μυαλό του πως η ΑΕΚ θα υποβιβαστεί και σημείωσε πως με 4 βαθμούς θα σώσει την παρτίδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέλιος Σεραφείδης στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και τους Νικόλα Ακτύπη και Γιάννη Θειακό:

«Οι παλαίμαχοι είμαστε μεγάλη δύναμη αλλά είμαστε ανενεργοί. Υπάρχουν παράπονα από εμάς αλλά δεν είναι επί του παρόντος. Οι εκάστοτε διοικήσεις με τον Α ή Β τρόπο απαξίωσαν πολλούς παλαίμαχους όπως τους Νικολάου, Μανωλά, Μαύρο. Δεν ξέρω τι γίνεται στα διοικητικά της ομάδας και απαξιώνουν τις σημαίες της ΑΕΚ.

Εμείς ποτέ δεν είχαμε ασχοληθεί με τη διοίκηση, μόνο παίζαμε ποδόσφαιρο. Πολλά πράγματα τα αντιλήφθηκα εκ των υστέρων. Για να σωθεί η ΑΕΚ, μπορεί μόνο ο κ. Μελισσανίδης μαζί με τον κ. Παππά. Να κάτσουν να τα βρουν με τον κ. Νοτιά. Ο κόσμος στεναχωριέται που βλέπει την ΑΕΚ έτσι και είναι ο μόνος που δεν φταίει.

Και ο Βιντιάδης προσπαθεί αλλά για τους δικούς του λόγους μένει πιο πίσω. Πλέον, ο κόσμος περιμένει και έχει αγανακτήσει. Την οικονομική άνεση όμως, κακά τα ψέμματα, την έχουν οι Μελισσανίδης, Παππάς και Νοτιάς. Βέβαια, ο Μελισσανίδης δεν μπορεί να πληρώνει τα σπασμένα του καθενός».

Για το αγωνιστικό κομμάτι της ΑΕΚ: «Δεν πάει το μυαλό μου πως μπορεί να πέσει η ΑΕΚ. Σε πολλούς αγώνες όμως δεν το κρύβω πως το φοβόμαστε. Πιστεύω πως με 4 βαθμούς θα σώσει την παρτίδα. Η ΑΕΚ έχει ελλείψεις στο ρόστερ, έχουν μπει οι νέοι στα βαθιά νερά, έχουν ξεφύγει και λίγο. Κάνουν όμως προσπάθεια να τους το αναγνωρίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: