Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Τι θα γίνει με τον Βρύζα στον ΠΑΟΚ;

Ποιες είναι οι σκέψεις του προέδρου του ΠΑΟΚ και τι περιμένει για να πάρει τις οριστικές αποφάσεις του. 
Στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τρίτη (2/4) θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της νέας αιρετής, όπως όλα δείχνουν, διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον Ιβάν Σαββίδη (δια των εκπροσώπων του κατά πάσα πιθανότητα).
Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας δεν έχει εκφράσει τις προθέσεις του ακόμη και στα άμεσα ενδιαφερόμενα στελέχη της ΠΑΕ όπως είναι ο Ζήσης Βρύζας.
Ειδικά, η περίπτωση του νυν προέδρου της ομάδας, είναι ιδιαίτερη, καθώς και ο ίδιος ο Βρύζας είναι προβληματισμένος με το ρόλο του στην ομάδα. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα συνεργασίας με τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ που λειτουργεί άλλωστε κατ' εντολήν Ιβάν Σαββίδη, αλλά είναι προφανές ότι ο ίδιος προσφέρει πολύ λιγότερα απ' όσα μπορεί να δώσει και ο ρόλος του εξαντλείται στην παρουσία του στις συνεδριάσεις της Λίγκας και της ΕΠΟ.
Γι' αυτό και περιμένει να ακούσει τις σκέψεις του 53χρονου επιχειρηματία σχετικά με τη νέα διοίκηση και πιθανόν να κάνει και μία λεπτομερή συζήτηση μαζί του, πριν πάρει τις οριστικές αποφάσεις του για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: