Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Χωρίς Σισοκό η προπόνηση!

Απών λόγω ίωσης ήταν ο Ιμπραήμ Σισοκό από τη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Αμφίβολη η συμμετοχή του στο ματς του Σαββάτου με τον Πλατανιά. Κανονικά ο Κοτσόλης.

Χωρίς Σισοκό η προπόνηση
Ο Ιβοριανός άσος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το παιχνίδι με τον Πλατανιά Χανίων, το Σάββατο. Αυτό σημαίνει ότι η συμμετοχή του στο ματς είναι αμφίβολη με τον Φάμπρι να τον περιμένει. Αν ο παίκτης αύριο είναι καλά και προπονηθεί τότε θα είναι στη διάθεση του προπονητή του, αν όχι ο Ισπανός καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ταμπάκης, Πίντο και Σεϊταρίδης, ενώ κανονικά γυμνάστηκε ο Κοτσόλης, όπως επίσης και οι Μαυρίας και Βιτόλο. Υπενθυμίζεται πως εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Σισοκό.

Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα και ασκήσεις τεχνικής. Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δυο ομάδες με την πρώτη να δουλεύει στα στημένα και τη δεύτερη στα τελειώματα. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα στο μισό γήπεδο. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: