Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Οι αρχηγοί έκαναν την αρχή!

Οι Ορέστης Καρνέζης και Γιούρκας Σεϊταρίδης έβαλαν τις πρώτες υπογραφές σε διακανονισμούς με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Συμφωνία με Κουίνσι, δεν ανησυχούν για Μπιέρσμιρ.

Οι αρχηγοί έκαναν την αρχή

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και ο Ορέστης Καρνέζης, το απόγευμα πέρασαν από τα γραφεία της ΠΑΕ, έφτασαν σε συμφωνία με την διοίκηση, παίρνοντας και ένα ποσό άμεσα και στην συνέχεια έβαλαν τις υπογραφές τους. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, πολύ θετικό για τους διοικούντες είναι ότι δεν υπήρξε πρόβλημα με τον Κουίνσι την περίπτωση του οποίου φοβούνταν αρκετά… Ο Γκανέζος συμφώνησε στο διακανονισμό και άμεσα θα υπάρχει και η υπογραφή του και το θέμα θα τελειώσει και τυπικά.

Έτσι, μετά και από αυτή ην εξέλιξη, η μοναδική περίπτωση ξένου παίκτη με τον οποίο δεν υπάρχει συμφωνία είναι ο Ματίας Μπιέρσμιρ. Ωστόσο, οι «πράσινοι» δεν ανησυχούν και αυτό γιατί γνωρίζουν ότι έχουν… μαζί τους Σούπερ Λίγκα και ΕΠΟ, απόφαση των οποίων είναι η ρύθμιση των οφειλών σε 48 δόσεις, σε αυτές τις περιπτώσεις. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: