Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Μόνοι τους Μαυρίας και Πίντο!

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, με τον Φάμπρι να βλέπει τους Μαυρία και Πίντο να μην ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα. «Μπήκε» ο Καρνέζης.

Μόνοι τους Μαυρίας και Πίντο
Ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά! Μετά το ρεπό που είχαν την Κυριακή, οι «πράσινοι» βρέθηκαν σήμερα στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας.

Ανάμεσά τους ο Ορέστης Καρνέζης, καθώς ο διεθνής τερματοφύλακας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική, όπως και οι Σπυρόπουλος, Κουίνσι που ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπωρούσε. Βέβαια, ο Φάμπρι είδε δύο παίκτες του να απέχουν από την προπόνηση.

Ο μεν Πίντο έκανε ατομικό, καθώς είχε αποκομίσει ένα χτύπημα τραυματισμού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και δεν είναι ακόμη έτοιμος. Ο δε Μαυρίας ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, λόγω του ότι αγωνίστηκε 90 λεπτά με την Εθνική Νέων.

Απόντες ήταν οι Μπαρμπαρούσης και Βελάσκες που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές του.

Κατά τα άλλα, ατομικά προπονήθηκαν και οι Σεϊταρίδης, Ταμπάκης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις ταχύτητας και επιθετικής ανάπτυξης, καθώς και pressing. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: