Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Μπαρτζώκας: «Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό»

Την ελπίδα να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Πέρο Άντιτς εξέφρασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μιλώντας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Άρη (84-68) στη Θεσσαλονίκη.

Μπαρτζώκας: «Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό»
Στις απουσίες που αντιμετώπιζε ο Ολυμπιακός στην γραμμή των ψηλών, στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τον αγώνα με τον Άρη.

Ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" αναφέρθηκε ακόμη στον τραυματισμό του Πέρο Άντιτς και την κατάσταση του Γιώργου Πρίντεζη, τον οποίο ελπίζει να έχει από αύριο στη διάθεσή του.

Φυσικά τόσο αυτός, όσο και ο Κώστας Σλούκας δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στα 99α γενέθλια του Άρη.

Αναλυτικά, τα λεγόμενα των "ερυθρόλευκων":

Κώστας Σλούκας: «Καταρχήν σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για τον Άρη. Οφείλουμε να πούμε χρόνια πολλά σε έναν μεγάλο σύλλογο. Όσον αφορά το παιχνίδι, είχαμε δύο πρόσωπα. Υπάρχουν αρκετές δικαιολογίες, λόγω τραυματισμών καθώς πλέον παίζουμε με δύο ψηλούς στα παιχνίδια και μετά τραυματιστηκε και ο Άντιτς. Δεν θα σταθούμε, όμως, σε δικαιολογίες.Από εκεί και πέρα μπήκαμε σωστά στο δεύτερο ημίχρονο, με μέθοδο, όπως είχαμε πει στο πλάνο μας και κερδίσαμε σχετικά εύκολα. Να πούμε καλή επιτυχία στον Άρη από εδώ και πέρα. Έχουμε τέσσερις τελικούς πλέον μπροστά μας και δύο για την Ευρωλίγκα».

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Και εγώ με την σειρά μου θα ήθελα να πω χρόνια πολλά στον μεγάλο σύλλογο του Άρη που είναι από τους μεγαλύτερους στον ελληνικό αθλητισμό. Εύχομαι μακροημέρευση και να ξεπεράσει τα προβλήματα σε όλα τα αθλήματα. Τώρα για το παιχνίδι, ήταν ένα ματς που και οι δυο ομάδες είχαν αρκετές απουσίες.

Προσπάθησαν και οι δύο ομάδες να κάνουν αναπροσαρμογή ρόλων και θέσεων, εμάς αυτή τη στιγμή μας δημιουργεί ιδιαίτερη δυσκολία το γεγονός πως δεν είχαμε Πάουελ και Μαυροειδή, δύο παίκτες στο "5", δεν είχαμε τον Πρίντεζη και τραυματίστηκε και ο Άντιτς και έπρεπε να παίζουμε συνέχεια με σχήματα με γκαρντ και φόργουορντ και έναν σέντερ.

Η απουσία του Πρίντεζη για εμάς είναι πολύ σημαντική, είναι πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα και αυτός που συνήθως καμία ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν μπορεί να ματσάρει την ενέργεια του και γι' αυτό μας ανοίγει πάντα το παιχνίδι και με το transition και με το παιχνίδι του στο post. Ελπίζω από αύριο να μπει στην προπόνηση να μας βοηθήσει γιατί ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια για εμάς και καλό θα είναι να πάμε όσο το δυνατόν με λιγότερα προβλήματα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το παιχνίδι, ο Άρης έπαιξε οργανωμένα, στο πρώτο ημίχρονο μας δημιούργησε με την post επίθεση του πολλά προβλήματα, έπρεπε να είχαμε καλύτερη αντίδραση εκεί.Και δεν ήμασταν ευχαριστημένοι. Το ότι μπήκαμε με κεφάλι στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να μας έχει πολύ ευχαριστημένους. Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καθοριστικό γιατί πήραμε μια διαφορά 20 πόντων καθώς παίξαμε καλή άμυνα. Είχαμε τον έλεγχο στο αμυντικό ριμπάουντ, εκεί όπου ο Άρης είχε μόνο στο δεύτερο δεκάλεπτο οκτώ επιθετικά και τελικά κερδισαμε σχετικά άνετα παρότι ο Άρης προσπάθησε μέχρι το τέλος. Θα ήθελα να πω καλή συνέχεια στον κόουτς και στον Άρη και εμείς επαναλαμβάνω πως είμαστε μπροστά σε προκλήσεις και μεγάλα παιχνίδια.

Για τον Άντιτς ελπίζω πως δεν είναι κάτι σοβαρό, γιατί είναι χτύπημα πόδι με πόδι στον τετρακέφαλο, ήταν κατι που του δημιούργησε πόνο και δεν μπορούσε να συνεχίσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: