Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Παπαϊωάννου: «Ο στόχος επετεύχθη»

Ο εκπρόσωπος του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς, Τάσος Παπαϊωάννου αλλά και η μητέρα του Μπάμπη Τσολακίδη, Ειρήνη Αλεξανδρίδου, φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του «Αθλητικού Metropolis» και μίλησαν για το ποσό που συγκεντρώθηκε για να αντικατασταθεί το πόδι του οπαδού του ΠΑΟΚ.


Αρχικά ο εκπρόσωπος του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς, Τάσος Παπαιωάννου είπε:

«Σήμερα είναι μέρα χαράς, βάλαμε έναν στόχο που επετεύχθη. Είμαστε όλοι χαρούμενοι όχι μόνο γιατί καταφέραμε να συγκεντρώσουμε το ποσό για την αντικατάσταση του ποδιού του Μπάμπη αλλά γιατί περίσσεψε ένα ποσό από τον έρανο και θα δοθεί στον νεαρό Ανδρέα, φίλαθλο του ΠΑΟΚ από την Αμαλιάδα που πάσχει από μεσογειακή αναιμία».


Για το πώς πάρθηκε αυτή η απόφαση από τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς:

«Ήταν καθήκον να πάρουμε αυτή την πρωτοβουλία. Πρόκειται για έναν συνοπαδό που ακρωτηριάστηκε. Το λιγότερο που θα μπορούμε να κάνουμε είναι να συγκεντρώσουμε αυτό το ποσό.
Αύριο το πρωί έχουμε ραντεβού με την ΠΑΕ. Έχουμε μιλήσει με τον τεχνικό που θα αναλάβει την αντικατάσταση του τεχνητού ποδιού, μέχρι τη Δευτέρα θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσει η διαδικασία για την αντικατάσταση».


Για τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου:

«Εμείς απευθυνθήκαμε στον απλό ΠΑΟΚτσή. Δεν έχουν χρώματα αυτές οι ενέργειες. Βοηθηθήκαμε και από άλλους συνδέσμους. Όλοι εμείς από το κλαμπ είμαστε οικογενειάρχες , ευχαριστήσαμε όλο τον κόσμο. Μας βοήθησε να είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι συγκεντρώσαμε το ποσό».


Για αυτό που τον συγκίνησε περισσότερο:

«Είναι πολλά αυτά που μας έκαναν να νιώσουμε συγκίνηση. Περισσότερο απ΄ όλα όμως όταν ένας παιδικό φίλος και συμμαθητής από τα 6 θύματα επικοινώνησε μαζί μας σήμερα και ήταν αυτός που συμπλήρωσε το τελικό ποσό.

Θα μπορούσα να πω ότι σήμερα είμαι από τους πιο χαρούμενους ανθρώπους στο κόσμο. Είδα πολλούς ανθρώπους να δίνουν ένα ποσό από το υστέρημα τους. Ήμουν σίγουρος ότι η προσπάθεια μας θα είχε αίσιο τέλος.

Εμείς το μόνο που κάναμε ήταν να υπηρετήσουμε τον απλό ΠΑΟΚτσή, τίποτα παραπάνω. Διαχειριστήκαμε την κατάσταση. Θα κάνουμε και μια συνέντευξη Τύπου για να δουν όλοι πως κάναμε το εγχείρημα αυτό αλλά για να ευχαριστήσουν όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την προσφορά του».


Για τον Μπάμπη τόνισε:

«Έχω μιλήσει δύο φορές με τον Μπάμπη. Δεν τον γνώριζα πριν ξεκινήσουμε τον έρανο. Θέλει να έρθει στην Τούμπα. Είναι πολύ χαρούμενος για το ποσό που συγκεντρώθηκε.



Η μητέρα του Μπάμπη, κ. Αλεξανδρίδου πρόσθεσε:

«Το πόδι του Μπάμπη είχε καταστραφεί και έπρεπε να αντικατασταθεί».


Για το αν έχει επικοινωνήσει μαζί του:

«Ακόμα δεν το ξέρει. Είναι μεγάλη η χαρά μας αλλά δεν επικοινώνησα ακόμα μαζί του. Ο Μπάμπης πίστεψε στον λαό του ΠΑΟΚ όπως και εμείς. Θέλω να ευχαριστήσω τον λαό του ΠΑΟΚ, είναι μεγάλος τελικά. Θέλω να ευχαριστήσω και το κλαμπ της Λαχαναγοράς και όλους που έδωσαν και 1 ευρώ». πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: