Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Το "εργοστάσιο" να είναι καλά!!

Με αφορμή τις αρκετές απουσίες (διεθνείς, τραυματίες) της τελευταίας εβδομάδας και μετά το “φιλικό” με την Κ20, ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε να καλέσει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας 5 ακόμη νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο Γιώργος Στρέζος, ο Στέλιος Ποζατζίδης, ο Κρίστι Κιόσε, ο Στέφανος Πολύζος κι ο Κυριάκος Σαββίδης ήταν οι τελευταίοι “εκλεκτοί”. Δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια στα Τμήματα Υποδομής και Ανάπτυξης της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

Από την αρχή της σεζόν και την καλοκαιρινή προετοιμασία, συνολικά ο αριθμός των νεαρών ποδοσφαιριστών που ενσωματώθηκαν στην πρώτη ομάδα, ανέρχεται στους 21! Εννοούμε ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στους αγώνες της Κ-20 και της Κ-17ε νώ προπονούνται παράλληλα και με την πρώτη ομάδα, αλλά και ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην καλοκαιρινή προετοιμασία και αποφασίστηκε ότι είναι καλύτερο να συνεχίσουν ως δανεικοί την καριέρα τους. Εκτός από αυτούς, στην ίδια πάνω κάτω κατηγορία μπαίνει κι ένας ξένος ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε μέσα από τη διαδικασία των δοκιμών με την πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά, εκτός από τους 5 των τελευταίων ημερών, με την ομάδα έχουν προπονηθεί συστηματικά: Μελισσάς, Δεμηρτζόγλου, Δεληγιαννίδης, Κάτσε, Πέλκας, Πόποβιτς, Παπαδόπουλος, Ιντζίδης, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Μωϋσιάδης, ενώ δεν συμπεριλαμβάνονται Σταφυλίδης και Αποστολόπουλος, οι οποίοι από το καλοκαίρι λογίζονταν αποκλειστικά ως παίκτες της 1ης ομάδας.

Σε διάφορα στάδια της καλοκαιρινής προετοιμασίας, συμμετείχαν επίσης οι Αγγελίδης, Λαμπάκης, Τζανδάρης που παραχωρήθηκαν δανεικοί, όπως και οι Παναγιωτούδης, Στάμου που δόθηκαν δανεικοί τον Ιανουάριο, ενώ μέχρι τότε είχαν συμμετοχές τόσο στην πρώτη ομάδα, όσο και στην Κ-20. Τέλος, μέσα στον Δεκέμβριο προπονήθηκε για περίπου 10 μέρες ο Καρτάλ, που αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ και δόθηκε δανεικός στην Αναγέννηση Επανομής. πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: