Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

«Λείπει η υπομονή από το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Η υπομονή είναι ένα από τα στοιχεία που λείπουν από το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 o τεχνικός της Νίκης Βόλου, Απόστολος Χαραλαμπίδης.

«Λείπει η υπομονή από το ελληνικό ποδόσφαιρο»
Περισσότερο υπομονετικοί θα έπρεπε να είναι οι παράγοντες των ελληνικών ομάδων, όπως υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Απόστολος Χαραλαμπίδης, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Εκτός αυτού ο έμπειρος τεχνικός μίλησε και για τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα του Βόλου στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, αλλά και για το επερχόμενο ντέρμπι κόντρα στην Λάρισα.

Αναλυτικά όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Μιλάμε για μπάλα» ο Απόστολος Χαραλαμπίδης:


Για το τι έχει αλλάξει με την παρουσία του στον πάγκο της Νίκης Βόλου:


«Η ομάδα φέτος χτίστηκε από τη αρχή για να κάνει πρωταθλητισμό. Η ομάδα είχε μερικά άσχημα αποτελέσματα το τελευταίο χρονικό διάστημα, όμως πιστεύω πως βρήκε και πάλι τον δρόμο της και θα πρέπει να συνεχίσουμε να παίρνουμε νίκες, ώστε να συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε. Όπως βλέπουμε από τις αλλαγές προπονητών η υπομονή λείπει από τις ελληνικές ομάδες. Ο προπονητής θέλει χρόνο για να φτιάξει την ομάδα δεν είναι μάγος για να αλλάξει τη εικόνα της ομάδας από την μια μέρα στην άλλη».

Για το ρόστερ της Νίκης Βόλου φέτος:

«Θεωρώ πως η Νίκη φέτος έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ της Football League και πιστεύω πως μπορεί να τα πάει καλά. Ωστόσο, πρέπει να υπάρξει σωστή διαχείριση, γιατί είναι φυσικό να υπάρξει ένα ντεφορμάρισμα και τότε θα πρέπει να επέμβει ο προπονητής».

Για το επερχόμενο ματς με την Λάρισα:


«Είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ελπίζω ο κόσμος να το ευχαριστηθεί και πιστεύω πως θα τα πάμε καλά».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Football League:

«Είναι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα και θα πρέπει ο κόσμος να βρίσκεται δίπλα σε όλες τις ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: