Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Γρηγορίου: “Να βγει από την εντατική ο πρόεδρος και όλα θα βελτιωθούν”

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Μιχάλης Γρηγορίου, μίλησε στην εκπομπή “Στη Σέντρα” του “Αθλητικού Metropolis” όπου αναφέρθηκε στον Πανσερραϊκό, στα προβλήματα που αντιμετωπίζει και στην προσπάθειά του να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ. Ακόμη, μίλησε και για τον πρόεδρο της ομάδας, κ Πέτρο Θεοδωρίδη και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον κρατά στην εντατική για 43η ημέρα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα:
“Αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα που είναι ευραίως γνωστά. Τα προβλήματα υγείας του κ. Θεοδωρίδη έχουν επηρεάσει την ομάδα. Όταν μια ομάδα έχει τον πρόεδρο της σε τέτοια κατάσταση δεν μπορεί να πάει καλά. Έχουμε πολλές υποχρεώσεις, αγώνες που ακολουθούν κλπ. Ένας γολγοθάς που πρέπει να αντιμετωπίσουμε”.

Για το φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ:
“Μέχρι την τελευταία αγωνιστική έτσι θα πηγαίνει το πρωτάθλημα. Είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών και θα πάμε έτσι μέχρι το τέλος”.

Για το αν του έκανε εντύπωση η ήττα του Ηρακλή από τον Απόλλων:
“Όλα τα αποτελέσματα τα περιμένω. Ακόμη και ομάδες μέχρι τη 12η θέση μπορούν να διεκδικήσουν την άνοδο. Έχουμε πολλές εκπλήξεις και όλα είναι ανοιχτά. Η μόνη διαφορά ειναι στις συνθήκες, Κάποιες ομάδες έχουν αρκετά καλές συνθήκες. Σε κάποιες άλλες δεν υπάρχουν τόσο καλές. Δεν εργάζονται όλοι υπό τις ίδιες συνθήκες”.

Για το αν ο Πανσερραϊκός μπορεί να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ:
“Νομίζω πως μπορεί να ανέβει η ομάδα και γι αυτό προσπαθούμε. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε”.

Για την κατάσταση της υγείας του κ. Θεοδωρίδη:
“Η καταστασή του είναι στάσιμη. Παραμένει στην εντατική για 43η μέρα. Περιμένουμε να βελτιωθεί η κατάστασή του, να βγει από την εντατική και όλα να πάρουν το δρόμο τους. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν έκανε ποτέ καταχρήσεις και προσβλήθηκε από έναν ιό. Από θαύμα σώθηκε. Όταν μπήκε στην εντατική οι γιατροί μας είπαν ότι είχε λίγες πιθανότητες να ζήσει. Είμαστε πλέον αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε καλά”.πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: