Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Είναι «ψημένος» κι ο Μαγιάδα!!

Έχει ρωτήσει, έχει μάθει και είναι «ψημένος» να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού! Ποιος; Ο Καμίλο Μαγιάδα την περίπτωση του οποίου αποκάλυψε η Sportday…

Είναι «ψημένος» κι ο Μαγιάδα!
Στο φύλλο της Κυριακής η Sportday αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Καμίλο Μαγιάδα αλλά και τις επαφές για την απόκτησή του.

Οι νεότερες πληροφορίες είναι ακόμη καλύτερες για τον μεταγραφικό στόχο του τριφυλλιού.

Ο παίκτης έχει ρωτήσει άλλους λατινοαμερικάνους ποδοσφαιριστές που έχουν γνώσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα και φέρεται να έχει πειστεί ότι πρόκειται για ένα θετικό βήμα για την καριέρα του.

Ο Μαγιάδα θέλει πάρα πολύ να αγωνιστεί σε μια ευρωπαϊκή ομάδα και θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ευκαιρία για την καριέρα του.

Όπως είχε γράψει η SPORTDAY από την Κυριακή οι πράσινοι, μέσω του Ούγκο Βαρέλα έχουν κάνει επαφές με την Ντανούμπιο η οποία δέχεται να δώσει τον παίκτη με το ποσό που φέρεται ο Παναθηναϊκός πρόθυμος να προσφέρει, δηλαδή περίπου 180.000 ευρώ.

Αυτό που θεωρείται δεδομένο είναι πως ο Μαγιάδα δεν θα αγωνίζεται στην Ντανούμπιο μετά το καλοκαίρι με πιθανότερο προορισμό την Ευρώπη και εκτός απροόπτου τον Παναθηναϊκό. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: