Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

«Ενότητα και δύναμη το μυστικό»

Δύο είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχει η εθνική Ισπανίας και στο επερχόμενο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Γαλλία, ώστε να πάρει τη νίκη, σύμφωνα με τον αμυντικό των «φούριας ρόχας», Σέρχιο Ράμος.

«Ενότητα και δύναμη το μυστικό»
Αν η εθνική Ισπανίας δείξει ενότητα και δύναμη απέναντι στην Γαλλία, τότε θα πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους «τρικολόρ», όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο στόπερ των «φούριας ρόχας», Σέρχιο Ράμος.

«Το ποδόσφαιρο δεν έχει μνήμη και κάθε μέρα πρέπει να βελτιώνεσαι. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε πως έχει κατακτήσει τόσο το Euro όσο και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η ενότητα και η δύναμη που έχουμε δείξει στο παρελθόν είναι το “κλειδί” για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Γαλλία», τα λόγια του σέντερ μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο έμπειρος στόπερ μίλησε και για τον συμπαίκτη του στους «μερένχες», Καρίμ Μπενζεμά, τον οποίο θα κληθεί να αντιμετωπίσει: «Υπάρχουν λίγοι επιθετικοί αυτή την στιγμή στον κόσμο που είναι καλύτεροι από εκείνον. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και αν χάσεις έστω και για λίγο την συγκέντρωσή σου όταν τον μαρκάρεις , τότε σίγουρα εκείνος θα σκοράρει». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: