Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

«Έχουμε τα φόντα να ανέβουμε στην Σούπερ Λίγκα»

Πεπεισμένος πως με το ρόστερ και την «υγεία» που βγάζει ο Απόλλων Σμύρνης θα επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου στην Σούπερ Λίγκα, εμφανίστηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ Fm 94,6.

«Έχουμε τα φόντα να ανέβουμε στην Σούπερ Λίγκα»
Στο «βάθος» του ρόστερ και την διοικητική ηρεμία του Απόλλωνα Σμύρνης στάθηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ Fm 94,6.

Ο προπονητής της «ελαφράς ταξιαρχία» τόνισε πως η ομάδα του -η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας- πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχει την άνοδό της στην Σούπερ Λίγκα.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στις δυσκολίες της φετινής Football League, καθώς και στους υπόλοιπους διεκδικητές των προνομιούχων εισιτηρίων.

Αναλυτικά, όσα είπε στους 94,6 και την εκπομπή «Μιλάμε για μπάλα» με τους Χρήστο Σούτο και Τσάρλυ:

Για την πορεία του Απόλλωνα Σμύρνης: «Είναι πολύ δύσκολο να παίζουμε Τετάρτη-Κυριακή. Ωστόσο, έχουμε το βάθος και την ποιότητα στο ρόστερ και εφόσον αντέξουμε θα μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου. Τα τελευταία αποτελέσματα που έχουμε κάνει, δείχνουν πως μπορούμε να αντέξουμε και να ανέβουμε στην πρώτη κατηγορία.. Ήταν λογική η… κοιλιά που κάναμε πριν δύο μήνες. Ευτυχώς το προλάβαμε, έχει ξεπεραστεί το πρόβλημα και με καθαρό μυαλό συνεχίζουμε. Την Τετάρτη αντιμετωπίζουμε την Καλλονή και πιστεύω πως αν πάρουμε τους τρεις βαθμούς, θα έχουμε κάνει αποφασιστικό βήμα για τον στόχο μας. Έχει ιστορία ο Απόλλων Σμύρνης, με πολλές συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία. Μακάρι να πετύχουμε την άνοδο στο τέλος».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καλλονή κάνουν εξαιρετικό δεύτερο γύρο. Ηρακλής, Λάρισα, Νίκη Βόλου, Παναιτωλικός, Πανσερραϊκός, Εργοτέλης είναι ομάδες με ιστορία, βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και μέχρι τέλους θα διεκδικήσουν την άνοδό τους. Είναι πολύ δύσκολο το φετινό πρωτάθλημα, δεν ήταν έτοιμες οι ομάδες για τόσους αγώνες και με πολλές μετακινήσεις ανά την Ελλάδα. Εγώ θεωρώ πως δεν υπάρχει δυνατότητα στην χώρα μας, η Football League να παίζεται σε τόσες αγωνιστικές. Αν δεν έχεις ποιότητα και… βαθύ ρόστερ, αντιμετωπίζεις πρόβλημα. Βάλτε το Κύπελλο και πιθανά πλέι οφ, ο αριθμός ανεβαίνει… επικίνδυνα».

Για την διοικητική... ηρεμία του συλλόγου: «Τα πάντα ξεκινούν από τους παράγοντες. Όταν αυτοί έχουν λυμένα τα πάντα, τότε είναι διαφορετική η πορεία της ομάδας και η καθημερινότητά σου. Όταν όμως δεν τα φέρνεις εύκολα… βόλτα, τότε δημιουργούνται αυτόματα προβλήματα. Δόξα τω Θεώ, εμάς στον Απόλλωνα δεν μας λείπει τίποτα, ούτε σε οργάνωση, ούτε στο οικονομικό, γι’ αυτό και πάμε πολύ καλά. Όλα ξεκινούν και τελειώνουν από την κορυφή σε μια ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: