Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Γκαλιάνι: «Δεν πάει πουθενά ο Αλέγκρι»

Για μία ακόμη φορά ο Αντριάνο Γκαλιάνι διέψευσε τα όσα ακούγονται περί αποχώρησης του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι από τον πάγκο της Μίλαν.

Γκαλιάνι: «Δεν πάει πουθενά ο Αλέγκρι»
Για να το έχει πει τόσες φορές ο άνθρωπος τότε είναι βέβαιο ότι ισχύει και ουδείς έχει λόγο να τον βγάλει και ψεύτη.

Ο λόγος για τον Αντριάνο Γκαλιάνι, ο οποίος για ακόμη μία φορά ξεκαθάρισε ότι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν πρόκειται να αποχωρίσει από τον πάγκο της Μίλαν.

Ο αντιπρόεδρος τον «ροσονέρι» μίλησε επίσης και για τον λόγο που η ομάδα δεν μπόρεσε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα απομάκρυνσης του προπονητή. Ο Αλέγκρι είναι χαρούμενος στην Μίλαν, εμείς είμαστε ικανοποιημένοι και δεν βλέπω κανένα λόγο να αποχωρήσει από την ομάδα. Αυτή τη χρονιά άλλαξαν πάρα πολλά και το κακό ξεκίνημα δεν οφείλεται στον προπονητή. Ωστόσο, όλοι είδαμε πόσο πολύ βελτιωθήκαμε στη συνέχεια. Δεν υπάρχει θέμα απομάκρυνσης του προπονητή. Είναι κάτι που απλά δεν ισχύει», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά το λόγο που η Μίλαν δεν διεκδικεί το πρωτάθλημα: «Το σημαντικότερο όλων είναι να έχουμε καλή άμυνα. Όταν έχεις καλή άμυνα τότε μπορείς να κατακτήσεις και το πρωτάθλημα. Τους τίτλους τους κατακτά η καλύτερη άμυνα και όχι η καλύτερη επίθεση. Αυτός θα είναι και ο προσανατολισμός μας και εκεί ήταν που κάναμε λάθος στην αρχή. Στη συνέχεια, όμως, παίξαμε καλύτερη άμυνα και γι’ αυτό ανεβήκαμε στην βαθμολογία».πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: