Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Γιώργος Μύρτσος-Ο Έλληνας θέλει αίμα κι εκείνοι δίνουν σπέρμα...

Ο Γιώργος Μύρτσος γράφει στον sportdog για τα ...φεϊσμπούκια και τον ...αυνανισμό των Αθανασιάδη, Κατίδη! Ποιος έκανε μ@λ@κία και γιατί ο ΠΑΟΚ έπρεπε να γίνει ...Ολυμπιακός;
Πληροφορήθηκα το θέμα που προέκυψε με τη ανάρτηση του Αθανασιάδη και πώς τα ...μάζεψε. Πραγματικά, δεν ξέρω τι παίζει με τα φεϊσμπούκια και τα τουίτερ του καθενός. Δεν αποκλείεται να ήθελε να στηρίξει τον Κατίδη και πάνω στην προσπάθεια έκανε και αυτός μία μ@λ@κία.
Είναι παιδάκια. Άλλα αντέχουν στην προβολή και την υπερέκθεση και άλλα όχι. Αυτοί μάλλον δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με την επιτυχία, τη δόξα, τις γκόμενες και την εύκολη ζωή...
Δεν νομίζω όμως ότι τιμωρώντας τα θα καταλάβουν οι υπόλοιποι και οι ίδιοι, τι σημαίνουν τα σύμβολα που χρησιμοποίησαν (δικτατορία, ναζισμός-φασισμός). Σκοπός μας πρέπει να είναι να τα συνετίσουμε. Γιατί η τιμωρία είναι εύκολη και ως γνωστόν ο Έλληνας ψάχνει για αίμα. Όπως προανέφερα, είναι παιδιά και ως παιδιά ...αυνανίζονται καμιά φορά λίγο παραπάνω. Δεν γίνεται για κάθε κουταμάρα να την πληρώνουν τόσο αυστηρά.
Το γεγονός όμως ότι υπάρχει δεύτερο κρούσμα τόσο γρήγορα, σημαίνει κάτι. Οι κοινωνικές αναταράξεις βγάζουν κάτι τέτοια φαινόμενα στην επιφάνεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: