Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Τα νέα ταλέντα του Πανιωνίου!

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή (24/3) με μεγάλη επιτυχία το πρώτο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Πανιώνιος στις καινούργιες του εγκαταστάσεις στον Άγιο Κοσμά με τη συμμετοχή 12 ομάδων.

Τα νέα ταλέντα του Πανιωνίου
Προπονητές, γονείς και αθλητές έμειναν ενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία των ανθρώπων του Πανιωνίου και όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο απόλαυσαν πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα από τους μικρούς αθλητές.

Στην κατηγορία της Ακαδημίας (2002-2003) νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Πανιωνίου κερδίζοντας με σκορ 3-0 στον τελικό τους Ίωνες Π. Φαλήρου και με συνολικό απολογισμό 22-0 κατέκτησε την πρώτη θέση.

Στον μικρό τελικό ο Θρίαμβος κέρδισε με σκορ 4-1 τη Γλυφάδα και κατέκτησε την τρίτη θέση. Την απονομή στις νικήτριες ομάδες την έκαναν ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου Ανδρέας Σάμαρης και ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών Χρήστος Εμβολιάδης.

Στην κατηγορία του Παμπαιδικού (2000-2001) ο Πανιώνιος κέρδισε στον τελικό της Κυριακής με σκορ 3-2 τη Θύελλα Αγ.Δημητρίου και κατέκτησε την πρώτη θέση ενώ στον μικρό τελικό οι Ίωνες Π. Φαλήρου επικράτησαν με σκορ 4-1 του Θριάμβου.

Την απονομή έκανε ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου Πάρης Ανδράλας μαζί με τον Χρήστο Εμβολιάδη. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: