Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Mπουφόν κατά ρατσισμού!

Απόλυτα σύμφωνος με την τοποθέτηση του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ πως ο ρατσισμός μοιάζει με την ελονοσία, παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του στην ιταλική τηλεόραση ο Μπουφόν

Mπουφόν κατά ρατσισμού
Ο πορτιέρο της «βέκια σινιόρα» τοποθετήθηκε και πάνω σε άλλα θέματα, όπως στον νέο Πάπα, αλλά αναφέρθηκε και σε προσωπικές του συνήθειες και χόμπι.

«Ο Μπόατενγκ έχει δίκαιο, ο ρατσισμός είναι για το ποδόσφαιρο ό,τι η ελονοσία και θα πρέπει να εξαλειφθεί. Είναι ένα ευαίσθητο θέμα. Θα πρέπει να στιγματιστούν ορισμένα περιστατικά και υπάρχουν κάποια που είναι πολύ σοβαρά και προσβλητικά».

Ο άσος της Γιουβέντους ρωτήθηκε και για την προσωπική του ζωή, απαντώντας μεταξύ άλλων στο αν είναι ζηλιάρης: «Όχι. Μου αρέσει ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη, μαζί με την αγάπη, είναι συστατικά ζωτικής σημασίας. Έχω πολλά χόμπι και πάθη, θα ήθελα πραγματικά να μάθω αγγλικά».

Ο Μπουφόν αναφέρθηκε και στον νέο ποντίφικα της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, πάπα Φραγκίσκο Α': «Ένα ένα υπέροχο πρόσωπο και μία ξεχωριστή ψυχή. Έχει το πρόσωπο που ονειρευόμουν ότι θα πρέπει να έχει ο πάπας».πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: