Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Σκέψεις για «μετακόμιση» του Old Firm!

Πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει στο βρετανικό ποδόσφαιρο, με το παραδοσιακό ντέρμπι Σέλτικ-Ρέιντζερς να είναι πιθανό να διεξάγεται στο πλαίσιο των αγγλικών πρωταθλημάτων, όπως τονίζει ο Τσαρλς Γκριν.

Σκέψεις για «μετακόμιση» του Old Firm
Μέσα σε μια πενταετία πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει στο βρετανικό ποδόσφαιρο, με το παραδοσιακό ντέρμπι ανάμεσα στη Σέλτικ και τη Ρέιντζερς να είναι πιθανό να διεξάγεται στο πλαίσιο των αγγλικών πρωταθλημάτων, όπως τονίζει ο Τσαρλς Γκριν.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ρέιντζερς επαναφέρει μια πρόταση που έχει συζητηθεί και στο παρελθόν, με τον ίδιο να τονίζει πως το Old Firm μπορεί να αλλάξει …χώρα σε πέντε χρόνια.

Μάλιστα, ο παράγοντας των «διαμαρτυρόμενων» ξεκαθάρισε πως ο σύλλογός του δεν θα αποδεχθεί οποιαδήποτε πρόταση έχει να κάνει με συμμετοχή της Ρέιντζερς στην Πρέμιερ Λιγκ ή στην Τσάμπιονσιπ και θα επιμείνει να αρχίσει την περιπέτειά της από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

«Είτε γίνει την επόμενη εβδομάδα, είτε σε πέντε με δέκα χρόνια, η Σέλτικ και η Ρέιντζερς θα φύγουν από την σκωτσέζικη λίγκα. Θα ήθελα να πιστεύω πως αυτό θα γίνει σε μια πενταετία», δήλωσε ο Γκριν για να στείλει και μήνυμα στους αγγλικούς συλλόγους: «Δεν πρέπει να φοβούνται το άγνωστο. Το πρόσωπο των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων θα αλλάξει το μέλλον. Θα είναι διασυνοριακά».

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: