Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Αγωνία για Άντιτς και CAS!

Με αιμάτωμα στο γόνατο αποχώρησε από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη στο «Αλεξάνδρειο» ο Πέρο Άντιτς. Σήμερα θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του, ενώ «μπαίνει» ο Πρίντεζης. Αναμονή για το CAS.

Αγωνία για Άντιτς και CAS
Τρόμαξαν στον Ολυμπιακό βλέποντας τον Πέρο Άντιτς στο φινάλε της δεύτερης περιόδου του αγώνα με τον Άρη στο «Αλεξάνδρειο» (68-84) να πέφτει σφαδάζοντας μετά από σύγκρουση γόνατο με γόνατο που είχε με τον Ζήση Σαρικόπουλο. Ο Σκοπιανός πάουερ φόργουορντ δεν επέστρεψε στο ματς και όπως έγινε γνωστό έχει ένα αιμάτωμα στο αριστερό γόνατο. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, αλλά θα επανεκτιμηθεί σήμερα, μιας και απομένουν ελάχιστες μέρες μέχρι το ματς της Παρασκευής με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην Πόλη.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θέλει επ ουδενί να δει έναν ακόμη παίκτη του να τίθεται εκτός πλάνων. Ήδη δεν υπολογίζονται ο Μάντζαρης ως το τέλος της σεζόν και ο Μαυροειδής μέχρι τις αρχές Μαΐου, ενώ πρόσφατα υπήρχαν τα προβλήματα των Πρίντεζη και Πάουελ. Ευτυχώς για τους δύο τελευταίους τα νέα είναι ευχάριστα, καθώς σήμερα ή αύριο αναμένεται να μπουν στις προπονήσεις της ομάδας αφήνοντας πίσω τους τα προβλήματα σε μέση και ώμο αντίστοιχα. Λογικά αμφότεροι θα είναι διαθέσιμοι για το ερχόμενο παιχνίδι του Top 16.

Στο μεταξύ, από μέρα σε μέρα, ίσως ακόμη και σήμερα, αναμένεται η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Λωζάνης για την τύχη του αγώνα με τη Σιένα. Μετά την ακροαματική διαδικασία της Παρασκευής, όπου ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από το γενικό διευθυντή της ΚΑΕ Χρήστο Σταυρόπουλο, ενώ παρουσία είχαν τόσο η Ευρωλίγκα όσο και η Σιένα, αναμένεται η ετυμηγορία του CAS, που είτε θα διατηρήσει το αποτέλεσμα ως έχει, είτε θα διατάξει την επανάληψη του αγώνα. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: