Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Παντελίδης: «Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό»

Ικανοποιημένος έμεινε σε γενικές γραμμές ο Σάββας Παντελίδης από την εικόνα των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα στην εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στον Αστέρα Τρίπολη.

Παντελίδης: «Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό»
Καλή εικόνα άφησαν οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα στον Σάββα Παντελίδη στην πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο τεχνικός της ομάδας της Ηπείρου τόνισε πως η ομάδα του δεν είναι ακόμη 100% ενώ χαρακτήρισε κομβικό το επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα.

«Καλή χρονιά σε όλους μας. Ήρθαμε γνωρίζοντας τη μεγάλη ποιότητα και τις ικανότητες του Αστέρα. Ο αντίπαλος μας είναι ιδιαίτερα δυνατός στην έδρα του. Μέχρι το 60' παίξαμε καλά, ελέγχαμε τον αγώνα. Μετά το 3-2 πιεστήκαμε πολύ. Ήταν λάθος μας το ότι γυρίσαμε τόσο πίσω. Αυτό οφείλεται και στο ότι δεν είναι έτοιμες οι ομάδες να πιέσουν 90 λεπτά. Σαν ομάδα από το 60' και μετά, είχαμε έλλειψη αυτοπεποίθησης. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία, αλλά είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά που έπαιξαν. Όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Το επόμενο ματς με τον Απόλλωνα είναι κομβικό».

Για το ότι γύρισε πίσω η ομάδα τόνισε: «Δεν έδωσα εντολή να γυρίσουμε πίσω. Όταν παίρναμε την μπάλα δεν καταφέρναμε να την κρατήσουμε για να βάλουμε ένα τέταρτο γκολ. Αυτό ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: