Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Πω, πω μια Μπαρτσελόνα!!

Τι είδαν τα μάτια μας πάλι! Η Μπαρτσελόνα με έξι γκολ σε ένα ημίχρονο, διέλυσε την… όποια Λεβάντε εμφανίστηκε στο «Καμπ Νου» με το υπέρ της 7-0!

Πω, πω μια Μπαρτσελόνα!
Τι πρεμιέρα ήταν αυτή για τη Μπαρτσελόνα; Φοβερό show από τους παίκτες του Τάτα Μαρτίνο. Οι Καταλανοί «έπαιξαν» με την Λεβάντε μέσα στο «Καμπ Νου» και με έξι γκολ στο πρώτο μέρος και συνολικά 7-0, έκαναν σεφτέ στο νέο πρωτάθλημα.

Στα πρώτα 45 λεπτά, δεν προλάβαινες να μετρήσεις και να δεις τους πανηγυρισμούς. Αλέξις Σάντσες στο 3’ και Μέσι στο 12’ έδωσαν μπαμ-μπαμ προβάδισμα δύο γκολ στους Καταλανούς. Σε διάστημα τριών λεπτών (23-26’) Ντάνι Άλβες και Πέδρο βρήκαν δίχτυα, με αποτέλεσμα το σκορ να ξεφύγει… με το καλημέρα. Όμως όχι, δεν είχαμε τελειώσει με το πρώτο μέρος. Γιατί ο «Λέο» με πέναλτι στο 42’ και ο Τσάβι, τρία λεπτά αργότερα, διαμόρφωσαν το 6-0 απέναντι στην δύσμοιρη Λεβάντε, που είχε τους Βύντρα και Λεβάντε στον πάγκο.

Όταν βάζεις έξι στο πρώτο μισό του αγώνα, δύσκολα να βάλεις άλλα τόσα στο δεύτερο. Αναμενόμενα, η Μπαρτσελόνα έριξε ρυθμό και αρκέστηκε σε ακόμη ένα τέρμα με τον Πέδρο στο 73’, ύστερα από τραγικό λάθος στην «αστεία» άμυνα των φιλοξενούμενων. Έτσι, οι φίλοι της Μπάρτσα χάρηκαν το εκκωφαντικό 7-0 και οι… εχθροί της τρόμαξαν ολίγον τι!



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: