Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Άρχισαν να «βρυχώνται» από νωρίς…!!

Η φετινή Σπόρτινγκ δε θα έχει καμία σχέση με την περυσινή…

Άρχισαν να «βρυχώνται» από νωρίς…
Τα «λιοντάρια της Λισαβόνας σάρωσαν 5-1 τη νεοφώτιστη Αρούκα στο «Ζοσέ Αλβαλάδε», στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Superliga και βρέθηκαν κατευθείαν στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας τι θα κάνουν αργότερα οι μεγάλοι του αντίπαλοι, Μπενφίκα και Πόρτο. Έτσι, έδειξαν πως θα αποτελέσουν ξανά ισχυρό αντίπαλο και θα μπορέσουν να διεκδικήσουν την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που απέτυχαν να κάνουν πέρυσι.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι απογοήτευσαν και θα χρειαστούν προσπάθεια να μην μπλέξουν σε περιπέτειες.

Οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ μπορεί να αιφνιδιάστηκαν στην αρχή με το γκολ του Αμάρο στο 19’, όμως στη συνέχεια δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης, σκοράροντας με τους Μαουρίτσιο στο 30’, Μοντέρο στο 38’, 70’ και 86’ και Εντουάρντο στο 66’.


Η σύνθεση της Σπόρτινγκ: Ρουί Πατρίτσιο, Σέντριτς, Μαουρίτσιο, Ρόχα, Τζέφερσον, Αντριέν Σίλβα (84' Ρινάουντο), Ουίλιαμ Καρβάλιο, Μαγκράο (39' Αντρέ Μάρτινς), Εντουάρντο, Φρέντι Μοντέρο, Καρίγιο (69' Καπέλ)


«Περίπατος» για τη Ρίο Αβε, που νίκησε με 3-0 στην έδρα της άλλης νεοφώτιστης Μπελενένσες και έδειξε ικανή για μια καλή πορεία.

Με το «δεξί» ξεκίνησε η Ζιλ Βιθέντε τη χρονιά, αφού νίκησε στην έδρα της με 2-0 την Ακαντέμικα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: