Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Τσιώλης: «Δεν τα παρατήσαμε»

Παρά το γεγονός πως ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε τρεις φορές πίσω στο σκορ, κατάφερε να τσιμπήσει το βαθμό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Σάκης Τσιώλης στάθηκε στην προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του.

Τσιώλης: «Δεν τα παρατήσαμε»
Ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του, που κατάφερε να ισοφαρίσει τρεις φορές για το τελικό 3-3 του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε ο Σάκης Τσιώλης. Ο τεχνικός των Αρκάδων ξεκαθάρισε πως η ομάδα του ήταν ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο κι έδωσε σύνθημα για διόρθωση των λαθών και ακόμη καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα: «Θέλαμε να αρχίσουμε με νίκη. Βρεθήκαμε τρεις φορές πίσω στο σκορ. Συγχαρητήρια στα παιδιά που κυνήγησαν τρεις φορές το σκορ. Ήμασταν καλύτεοι από τον ΠΑΣ, αλλά σε τρεις φάσεις δεχθήκαμε εύκολα γκολ. Τα Γιάννινα δεν μπήκαν άλλες φορές στην περιοχή μας. Τα παιδιά δεν άφησαν το παιχνίδι σε καμία στιγμή. Συνεχίζουμε να διορθώνουμε τα λάθη μας για να βρούμε το ρυθμό μας».

Για τα τρία γκολ που δέχθηκε ο Αστέρας: «Το πρώτο και το τρίτο γκολ δεν ήταν θέμα άμυνας. Ήταν θέμα ότι δεν έγιναν σωστά μπλοκαρίσματα. Δεν είχαμε πρόβλημα στην αμυντική μας συμπεριφορά».

Για τον τρόπο ανάπτυξης του Αστέρα: «Θέλαμε περισσότερη πίεση στην αρχή. Δεν κάναμε τις κινήσεις που έπρεπε. Για τη διάσπαση τέτοιας άμυνας θα πρέπει να πας από τα πλάγια. Μετά το 60' ο ΠΑΣ έκανε μαζική άμυνα στον άξονα και ο καλύτερος τρόπος ήταν η ανάπτυξη από τα πλάγια. Το παιχνίδι πήγε όπως το θέλαμε. Ο Ναβάρο και ο Ζαραδούκας έκαναν καλή δουλειά. Σε 2-3 περιπτώσεις προς το τέλος δεν μπορέσαμε να σπρώξουμε την μπάλα στα δίχτυα και να πάρουμε τη νίκη. Κρατάμε το πάθος και τη θέληση των παικτών μας. Στο πρώτο, όμως, ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί».

Για το πότε θα φτάσει στο 100% ο Αστέρας: «Πρέπει να είσαι έτοιμος από το πρώτο επίσημο ματς. Θα βάζουμε όλους τους παίκτες σιγά σιγά στην ενδεκάδα, προκειμένου να να διαμορφώσουμε το τελικό μας πλάνο».

Για τον Γκρατσίνι: «Ο Γκρατσίνι είναι ποιοτικός με την μπάλα στα πόδια. Δεν είχε εύκολη δουλειά σήμερα γιατί έπεσε σε δύο σκληρά αμυντικά χαφ. Σε αυτές τις περιπτώσεις έπερεπε να ζητήσουμε την επίθεση από τα άκρα».

Για τον Γεωργακόπουλο: «Ο Γεωργακόπουλος έπαιξε γιατί είναι ισάξιος με τους άλλους δύο γκολκίπερ. Θα πρέπει να δούμε πιο αντικειμενικά τα πράγματα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Μπαντή, απλώς έπρεπε να δώσουμε την ευκαιρία και στο Γεωργακόπουλο. Από αύριο υπολογίζεται κανονικά και ο Ερνάντεζ. Είναι τρεις γκολκίπερ που δουλεύουν πολύ...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: