Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Στα «σκοτάδια» για Τσάμπιονς Λιγκ και ΕΔΤ...!

Το απόλυτο ερωτηματικό είναι ο τρόπος που ΕΔΤ θα διαχειριστεί την βραδιά των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ της Τετάρτης.

Στα «σκοτάδια» για Τσάμπιονς Λιγκ και ΕΔΤ...
Η Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση επέλεξε να μεταδώσει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σάλκε στην Γερμανία, αλλά μέχρι σήμερα (ως απόψε, για την ακρίβεια) δεν υπήρχε κάτι συγκεκριμένο, για τον τρόπο με τον οποίο η ΕΔΤ θα λειτουργήσει την Τετάρτη όχι μόνο στο θέμα της μετάδοσης του αγώνα, αλλά και στο αν να βγει εκπομπή με τα highlights των υπόλοιπων παιχνιδιών.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί, το πιο πιθανό είναι να υπάρξει απεσταλμένος στην Γερμανία, αλλά όλα αυτά δεν αποτελούν παρά μόνο λογικές υποθέσεις (αναφερόμαστε στο δεύτερο, καθώς το πρώτο δεν τίθεται σε αμφιβολία).

Την Δευτέρα (19/8) θα γίνουν γνωστές οι ακριβείς προθέσεις, ενώ μένει να δούμε και κάτι άλλο σημαντικό. Αν και σε ποιό βαθμό θα δούμε διαφημίσεις στην βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ, με την προβολή των χορηγών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το κεφάλαιο «Τσάμπιονς Λιγκ» είναι εξαιρετικά σύνθετο, απαιτεί προετοιμασία μηνών, στην ΕΔΤ έχουν την λογική αιτιολογία ότι μόλις την Τρίτη έγιναν οι προσλήψεις (και την ερχόμενη Παρασκευή αυτοί που επιλέχτηκαν θα προσκομίσουν τα δικαιολογητικά), αλλά η κορυφαία διασυλλογική ποδοσφαιρική διοργάνωση δεν μπορεί να περιμένει.

Και ευτυχώς, να λέτε, που ο ΠΑΟΚ παίζει πρώτα εκτός με την Σάλκε και δεν απαιτείται η ΕΔΤ να κάνει τηλεοπτική παραγωγή.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: