Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Απ’ του... χάρου τα δόντια η Ρεάλ!!

Η πίεση επανήλθε σε φυσιολογικά επίπεδα στην Μαδρίτη! Η Ρεάλ γλίτωσε το «εγκεφαλικό» στο φινάλε, με τον Ίσκο να της χαρίζει τη νίκη με σκορ 2-1 κόντρα στη Μπέτις.

Απ’ του... χάρου τα δόντια η Ρεάλ!
Παραλίγο να δει «πλάτη» με το… καλημέρα. Ευτυχώς για την Ρεάλ Μαδρίτης και τους φίλους της, ο Ίσκο λύτρωσε την ομάδα του στο φινάλε και η «βασίλισσα» κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 2-1, απέναντι στην Μπέτις.

Η άμυνα των Μαδριλένων ήταν ολίγον τι «αστεία» στο ξεκίνημα, με τον Μολίνα να το επωφελείται και να κάνει το 1-0 μέσα στο «Μπερναμπέου». Λίγο έλειψε ο Βερδού να της δώσει και μεγαλύτερο αέρα, την ώρα που η Ρεάλ σκόραρε, αλλά τα γκολ της ακυρώνονταν σωστά ως οφσάιντ. Έστω και δύσκολα, ο Μπενζεμά βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 26’ για το 1-1, με τους Ανδαλουσιάνους να ‘χουν δοκάρι και να χάνουν την ευκαιρία να μπουν εκ νέου σε θέση οδηγού, λίγο αργότερα.

Τα «ζόρια» είχαν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στην ισπανική πρωτεύουσα και ο Κριστιάνο με την έναρξη του δεύτερου μέρους φρόντισε να τα επιβεβαιώσει, σημαδεύοντας το δοκάρι της Μπέτις. Τα λεπτά περνούσαν, η Ρεάλ δεν μπορούσε να σκοράρει –παρά τις ευκαιρίες που είχε- οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν άνετα την ισοπαλία, όμως ο Ίσκο κρατούσε το καλό για το τέλος! Έτσι, έστω και στο 87’ ο νεοαποκτηθείς άσος της «βασίλισσας» σκόραρε, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και οδήγησε την ομάδα του σε ιδανικό ξεκίνημα (ως προς το αποτέλεσμα). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: