Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Τους κάνει «πλάκα» με το…καλημέρα!

Το ποιος θα είναι και φέτος το… αφεντικό στην Ιταλία φρόντισε να ξεκαθαρίσει στους αντιπάλους της η Γιουβέντους, καθώς επικράτησε 4-0 της Λάτσιο και κατέκτησε το Σούπερ Καπ.

Τους κάνει «πλάκα» με το…καλημέρα
Τώρα αν οι αντίπαλοί της δεν… τρόμαξαν, τότε μάλλον κακό του κεφαλιού τους.

Ο πρώτος που βρέθηκε απέναντί της έφυγε με τέσσερα γκολ στην… πλάτη και η Γιουβέντους έδειξε ότι και φέτος θα είναι το αφεντικό.

Η «γηραιά κυρία» επικράτησε 4-0 της Λάτσιο και κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ιταλίας, παίρνοντας παράλληλα και εκδίκηση από τους «λατσιάλι» που την απέκλεισαν πέρυσι στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Κόντε, ειδικά στο δεύτερο μέρος, έκανε… πάρτι και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Λάτσιο, πανηγυρίζοντας τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Το σκορ για την Γιουβέντους άνοιξε στο 23ο λεπτό ο Πογκμπά, με το 1-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος οι «μπιανκονέρι»… αγρίεψαν και πέτυχαν τρία γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Στο 52’ ο Κιελίνι έκανε το 2-0, ενώ στο 54’ ο Λιχστάινερ έδωσε «αέρα» τριών γκολ στην «γηραιά κυρία». Από το…πάρτι δεν θα μπορούσε να λείπει ο Κάρλος Τέβες, ο οποίος έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: