Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Μανουσέλης: «Δεν είναι λίγο πράγμα…»

υγχαρητήρια μοίρασε στους παίκτες της Εθνικής Παίδων για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ο Μάνος Μανουσέλης.


Μανουσέλης: «Δεν είναι λίγο πράγμα…»
Περήφανος για τους παίκτες του-έστω κι αν με τα μπουγέλα τους τον υποχρέωσαν να τρέξει στο ξενοδοχείο για να αλλάξει εν όψει της απονομής-δήλωσε ο Μάνος Μανουσέλης μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από την Εθνική Παίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Κιέβου.

«Τι να πεις; Τα παιδιά το χάρηκαν και το πανηγύρισαν με την ψυχή τους... Τα τραγούδια ακούγονταν και έξω από τα αποδυτήρια. Δεν ήταν και λίγο να επιστρέψουν μετά τη χθεσινή βαριά ήττα, αλλά και μετά την ταλαιπωρία που είχαν υποστεί κάποιοι από τους παίκτες το τελευταίο τριήμερο. Όταν μιλάμε για παιδιά 16 χρονών, καταλαβαίνουμε όλοι ότι δύσκολες αυτές οι καταστάσεις. Κι εμείς οι Έλληνες δεν φημιζόμαστε ιδιαίτερα για τη σωστή αντίδραση σε μικρούς τελικούς. Τα παιδιά όμως έχουν χαρακτήρα και φάνηκε», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Παράλληλα αποκάλυψε πως λόγω γαστρεντερίτιδας οι Χαραλαμπόπουλος και Μουράτος χρησιμοποίησαν χθες βράδυ ορό. «Σήμερα ήμασταν υγιείς και φάνηκε στο κομμάτι της ενέργειας, κάτι που στον αγώνα με τη Σερβία ήταν φανερό ότι μας έλειπε και ηττηθήκαμε κατά κράτος. Σήμερα ήμασταν η εθνική ομάδα που ξέρουμε και θέλουμε να βλέπουμε: Με καρδιά, να πολεμάει κάθε φάση, να δίνει τον καλύτερό της εαυτό».

Όσο για το μέλλον, είπε: «Εγώ πιστεύω ότι επειδή οι 96άρηδες έχουν αρκετούς ποιοτικούς παίκτες. Υπάρχουν και καλοί 94αρηδες και πιστεύω ότι μπορούν να δημιουργήσουν σταδιακά μια καινούρια βάση για την Εθνική Ομάδα. Είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι τα παιδιά πήραν την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάτω των 17, οπότε θα αγωνιστούν και του χρόνου και θα έχουν μια συνέχεια. Δεν ήταν εύκολο αυτό, μέσα από ένα πολύ δυνατό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με ομάδες όπως η Κροατία, που είχε πέντε παίκτες πάνω από τα 2.10 να μένουν εκτός. Αξίζουν συγχαρητήρια και μόνο στα παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: