Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

«Σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη 2-1 επί του Άρη στην πρεμιέρα, ήταν ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Αλέκος Βοσνιάδης.

«Σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα»
Από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους ήταν ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά την σπουδαία, όπως την χαρακτήρισε, νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης στην πρεμιέρα.

Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στάθηκε στην συγκέντρωση που είχαν οι παίκτες του και στην προσήλωση που έδειξαν στο πλάνο που είχαν ετοιμάσει ενόψει της αναμέτρησης».

«Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα μας στη Σούπερ Λίγκα μετά από 13 χρόνια. Όπως ακριβώς είχαμε σχεδιάσει το παιχνίδι μας, έτσι ακριβώς μας πήγε, καθώς δείξαμε συγκέντρωση, διάθεση και ήμασταν προσηλωμένοι στο πλάνο που είχαμε σχεδιάσει. Είχαμε πάρα πολύ μεγάλη υπομονή στο παιχνίδι μας και καταφέραμε να κρατήσουμε τον Άρη μακριά από την περιοχή μας, χωρίς μάλιστα να δυσκολευτούμε πάρα πολύ. Ωστόσο, μετά το 2-0 χαλαρώσαμε, μείωσε ο Άρης, αλλά καταφέραμε με αρκετό άγχος και πολύ προσπάθεια να πάρουμε τη νίκη», ήταν αρχικά τα λόγια του Βοσνιάδη.

Όσον αφορά την εικόνα του Απόλλωνα στο μέλλον: «Εμάς το πλάνο μας είναι κυρίως να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία. Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε να βάλουμε και μεσοεπιθετικά στοιχεία στο παιχνίδι μας, ώστε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι».


Πετρόπουλος: «Σημαντική νίκη»

Έλληνας επιθετικός και σκόρερ του δεύτερου τέρματος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ξεκαθάρισε πως στόχος είναι η αποφυγή του υποβιβασμού και η δημιουργία μιας δυνατής ομάδας.

«Είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε να φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο. Είχαμε αρκετά κενά διαστήματα αλλά προσπαθήσαμε και πήραμε τη νίκη και ξεκινήσαμε με το δεξί το πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς με νίκη. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και πρώτος στόχος είναι η σωτηρία και δεν ξεφεύγουμε απ' αυτό. Ματς με ματς θα πηγαίνουμε και έχουμε μία πολύ καλή έδρα που είναι και η δύναμή μας.

Στον ποδοσφαιριστή μετράει η διάρκεια και προσπαθώ να αποδώσω τα μέγιστα και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της»
, είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: