Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Αυγουστιάτικη «καταιγίδα» στη Σούπερ Λίγκα!!

Φουριόζες μπήκαν οι ομάδες στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας, με τους παίκτες να είναι αποφασισμένοι να μας χορτάσουν γκολ και να «κομματιάσουν» τα δίχτυα. Στα 26 γκολ ο «σεφτές» της πρώτης σέντρας.

Αυγουστιάτικη «καταιγίδα» στη Σούπερ Λίγκα
«Άνοιξαν» οι ουρανοί και… έβρεξε γκολ στην 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο απολογισμός της πρεμιέρας ήταν άκρως εντυπωσιακός αφού η μπάλα πέρασε τη γραμμή 26φορές.

Παρότι, απομένει το παιχνίδι της Καλλονής απέναντι στον Ολυμπιακό για την ολοκλήρωση της πρώτης «στροφής», το… πείραμα των 18 ομάδων σε ότι αφορά το σκοράρισμα αποδείχτηκε απόλυτα πετυχημένο.

Τα αποτελέσματα έγιναν απολύτως εμφανή από το ξεκίνημα. Συγκεκριμένα, η περσινή πρεμιέρα «έβγαλε» μόλις 9 γκολ σε συνολικά 8 αναμετρήσεις, τη στιγμή που φέτος τα 8 παιχνίδια μέχρι και την Κυριακή έδωσαν 26. Μάλιστα, το φετινό «ρεσιτάλ» σκοραρίσματος έσπασε και το ρεκόρ των 21 τερμάτων της παραγωγικότερης πρεμιέρας στα 8 χρόνια ζωής της Σούπερ Λίγκας, τη σεζόν 2008-09.

Επίσης, την περσινή σεζόν ο αριθμός των αναμετρήσεων που «έπιασαν» από 20άδα τερμάτων και πάνω ήταν οκτώ με την αρχή να γίνεται την 4η αγωνιστική (21).

Όσον αφορά τις παραγωγικότερες αγωνιστικές, δεν αποκλείεται το παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της πρώτης αγωνιστικής να τις ξεπεράσει. Πέρσι, η παραγωγικότερες είχαν από 28 τέρματα (24η και 28η).

Τέλος, η πρεμιέρα ισοφάρισε το περσινό ρεκόρ με τα περισσότερα τέρματα σε ένα παιχνίδι, καθώς το 3-3 στο Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα έπιασε τα έξι, που είχαν οι αναμετρήσεις ΠΑΟΚ – Πανιώνιος (4-2) και Άρης – Αστέρας Τρίπολης (5-1). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: