Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Τρινκιέρι: «Μη μας βάζετε έξτρα πίεση»

Να μην καλλιεργούνται υπερβολικές προσδοκίες για την Εθνική ζήτησε ο Αντρέα Τρινκιέρι μετά τη νίκη επί της Μεγάλης Βρετανίας.

Τρινκιέρι: «Μη μας βάζετε έξτρα πίεση»
Ο Αντρέα Τρινκιέρι δεν θέλει οι παίκτες του να φορτωθούν με το άγχος του φαβορί εν όψει Ευρωμπάσκετ και το κατέστησε σαφές μετά τη νίκη επί της Μεγάλης Βρετανίας στο Ηράκλειο.

«Υπάρχουν τρία πράγματα που κρατάμε. Πρώτον τη συγκέντρωση, στο οποίο θα δουλέψουμε, δεύτερον ότι δεν είμαστε για 40 λεπτά σταθεροί στην άμυνα και τρίτον η έξτρα πίεση που όλοι θέλουν να μας βάλουν. Για το πρώτο και το δεύτερο εγώ πρέπει να κάνω κάτι, για το τρίτο θέλω τη βοήθεια όλων. Οι παίκτες μου έχουν μεγάλη αφοσίωση για την Εθνική ομάδα κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ζητώ, λοιπόν, να μη μας βάζετε έξτρα πίεση. Είμαστε καλή ομάδα, αλλά υπάρχουν κι άλλες καλές ομάδες», τόνισε.

«Θέλουμε να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στις 4 Σεπτεμβρίου. Έχουμε έξι ματς σε μια εβδομάδα και πρέπει να μείνουμε σε φόρμα. Μπαίνουμε πλέον σε έναν άλλο ρυθμό», πρόσθεσε.

Τέλος, για τη μαζική παρουσία του κόσμου στα δύο ματς στο Ηράκλειο, είπε: «Είναι πολύ ωραίο να παίζεις με τόσο κόσμο στο γήπεδο. Πολλοί φίλαθλοι ήρθαν στο γήπεδο, το οποίο είναι καταπληκτικό. Περάσαμε καλά και θα δούμε για το μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: