Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Τρεις απουσίες για Καλλονή!

Τρεις απουσίες για Καλλονή Χωρίς τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Αριέλ Ιμπαγάσα και Μιγκέλ Τόρες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Καλλονή. Μέσα ο υπό μεταγραφή Χολέμπας.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα και αυτό ήταν αρκετό για να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή του πρώτου παιχνιδιού για τη Σούπερ Λίγκα.

Εκτός αποστολής είναι, επίσης, ο Αριέλ Ιμπαγάσα που προέρχεται από τραυματισμό και ο Μιγκέλ Τόρες ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος από τον Μίτσελ.

Αντίθετα μέσα είναι ο υπό παραχώρηση Χοσέ Χολέμπας για τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Μπεσίκτας και όλα δείχνουν ότι θα μετακομίσει στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού, την οποία απαρτίζουν 21 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Λυκογιάννης και Βάις.

Σήμερα οι νταμπλούχοι Ελλάδας δούλεψαν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και τα τελειώματα των φάσεων, ενώ στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής.

Αύριο το πρωί οι ποδοσφαιριστές που είναι στην αποστολή θα κάνουν ένα «χαλάρωμα» στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, στις 10:00. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: