Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

“Δεν χάσαμε από καλύτερο αντίπαλο”

Την πεποίθησή του πως ο Άρης έχασε από μια ομάδα που δεν ήταν καλύτερη από αυτόν, εξέφρασε ο Γιάννης Χατζηνικολάου μετά την ήττα με 2-1 στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Έγινε ένα μέτριο παιχνίδι σήμερα. Δεν γίνονταν φάσεις στις περιοχές, ο Απόλλων όμως ευτύχησε και έβαλε πρώτος γκολ, σε μια αντεπίθεση έβαλε και δεύτερο, και ειδικά αυτό μας στοίχισε.  Οι ομάδες τώρα ξεκινάνε, χρειάζεται υπομονή και να περιορίσουμε τα λάθη μας. Θα έπρεπε να είχαμε περισσότερη συγκέντρωση και προσοχή σήμερα», τόνισε αρχικά ο Σερραίος τεχνικός.
Ενώ πρόσθεσε: «Το παιχνίδι αυτό τέλειωσε, κοιτάμε μπροστά και πάμε την επόμενη Κυριακή  για το τρίποντο στην έδρα μας».
Οσο για το λόγο που έγιναν τόσα λάθη στις μεταβιβάσεις, είπε: «Οι πολλές λάθος πάσες και γενικά τα εύκολα λάθη που κάναμε, θεωρώ πως ήταν κυρίως λόγω του δεύτερου γκολ. Κάποιοι παίκτες βιάζονταν, ο Απόλλων κλείστηκε πίσω, έβαλε το γκολ, και τότε η πίεση και το άγχος αυξήθηκε. Θεωρώ ότι  χάσαμε ένα παιχνίδι χωρίς να είναι καλύτερος ο αντίπαλος».
Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Πρώτα απ’ όλα πρέπει να έχουμε ηρεμία, αυτοσυγκέντρωση και αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις μας. Σήμερα προσπάθειες έγιναν, φέραμε τη μπάλα έξω από την περιοχή, ωστόσο έπρεπε να έχουμε πιο καθαρό μυαλό και υπομονή. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι».
Για την ετοιμότητα ορισμένων παικτών: «Κάποιοι παίκτες σίγουρα ήταν ανέτοιμοι. Περιμένουμε μέσα από τα παιχνίδια να ανέβουν, για να δείξουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την αξία τους. Είναι νωρίς ακόμα, υπάρχει δρόμος και ελπίζω να αποκτήσουν ρυθμό το συντομότερο γιατί είναι λίγες μέρες στην ομάδα».
Για τις αλλαγές που έκανε: «Η πρώτη αλλαγή έγινε αμέσως και η δεύτερη εγκαίρως. Σαράντα λεπτά φθάνουν να γυρίσεις ένα παιχνίδι, ωστόσο δεν είχαμε συγκέντρωση όταν θα έπρεπε».



“Σηκώνουμε κεφάλι και συνεχίζουμε”
Απογοητευμένος από την ήττα του Άρη με 2-1 στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης, ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος των “κιτρινόμαυρων”, Νίκος Αγγελούδης.
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:
«Δεν ήμασταν καλοί στην πρεμιέρα. Ήταν η πρώτη αγωνιστική για εμάς, δεν μπήκαμε καλά, στη συνέχεια παλέψαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, όμως στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Υπάρχει δρόμος, ξεχνάμε το παιχνίδι, σηκώνουμε κεφάλι και κοιτάμε τη συνέχεια».


“Μας κόπηκαν τα πόδια”

Ο Ανδρέας Ηρακλής τόνισε πως ο Άρης ήταν καλύτερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό λόγω του γρήγορου γκολ που δέχτηκε από στημένη φάση.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Ξεκινήσαμε με μια ήττα. Είχαμε πει ότι πρέπει να προσέξουμε τον ρυθμό του αντιπάλου που σαν νεοφώτιστος θα έμπαινε δυνατά. Δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση. Στη συνέχεια ήταν δύσκολο για μας. Αν και κατεβάσαμε την μπάλα κάτω δεχθήκαμε και το δεύτερο γκολ και εκεί τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα».
Πρόσθεσε πως: «Όταν μπαίνεις με σκοπό να κερδίσεις και δέχεσαι ένα γκολ από λάθος σου στο ξεκίνημα του ματς κατά κάποιο τρόπο σου κόβονται τα πόδια. Προσπαθήσαμε να παίξουμε μπάλα αλλά δεν τα καταφέραμε. Σε κάθε πρεμιέρα υπάρχει άγχος και πίεση. Παίξαμε καλύτερα από τον Απόλλωνα αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι θετικό. Θα προσπαθήσουμε με την Καλλονή να κάνουμε σεφτέ. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και θα το κάνουμε.
Καταλήγοντας είπε: «Πρέπει να ηρεμήσουμε. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι».


Δεν υπάρχουν σχόλια: