Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Μάρκεβιτς: «Προετοιμαζόμαστε για τη Σάλκε»!

Δεν χάνει τις ελπίδες του ο τεχνικός της Μέταλιστ, που δήλωσε ότι προετοιμάζει την ομάδα του για να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στη Σάλκε!
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει πλέον στρέψει την προσοχή του αποκλειστικά στον αγώνα της Τετάρτης με τη Σάλκε, όπως φαίνεται όμως το... ίδιο έχει κάνει και η Μέταλιστ! Ο Μίρον Μάρκεβιτς μετά το παιχνίδι της ομάδας του με την Γκοβέρλα, δήλωσε ότι η κατάσταση σχετικά με τον αποκλεισμό της ουκρανικής ομάδας θα ξεκαθαρίσει σε τρεις ημέρες, διατηρώντας τις ελπίδες του μέχρι και την τελευταία στιγμή!
«Ήδη έχει αποφασιστεί κάτι. Νομίζω ότι η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει σε μια-δυο μέρες και θα καταλάβουμε ακριβώς αν παίξουμε ή δεν παίξουμε την Τετάρτη" είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: "Εμείς προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά ίσως αυτή η ερώτηση είναι περισσότερο για τους δικηγόρους μας, που γνωρίζουν την κατάσταση καλύτερα. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι την Τετάρτη θα παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ», ήταν τα λόγια του τεχνικού των Ουκρανών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: