Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Πρώτος «μάγκας» ο Ναδάλ!!

Τι άλλο να κάνει φέτος; Ο μεγάλος Ραφαέλ Ναδάλ επικράτησε 2-0 σετ του Τζον Ίσνερ στον τελικό του Σινσινάτι και κατέκτησε τον ένατο τίτλο του μέσα στο 2013!

Πρώτος «μάγκας» ο Ναδάλ!
Δεν παίζεται. Δεν υπάρχει φέτος. Είναι ανίκητος! Ο Ραφαέλ Ναδάλ επικράτησε 2-0 σετ (7-6, 7-6) του Τζον Ίσνερ στον μεγάλο τελικό του Σινσινάτι, μετά από σχεδόν δύο ώρες αγώνα και έφτασε τους εννιά τίτλους μέσα στο 2013.

9 τρόπαια, σε 11 τελικούς, σε 12 τουρνουά. 26ος(!) τίτλος σε Masters και 59ος στην καριέρα του. Δηλαδή τι άλλο να κάνει φέτος για να αποδείξει πως είναι ασταμάτητος και ο πιο φορμαρισμένος τενίστας στον κόσμο; Θα μας πείτε να κατακτήσει το US Open. Σωστό, θα το δούμε σε λίγες ημέρες αν μπορεί να συνεχίσει σε αυτό το τέμπο.

Το δεδομένο είναι πως από την Δευτέρα, ο αριστερόχειρας τενίστας από την Μαγιόρκα ανεβαίνει στο νούμερο δύο στον κόσμο. Και πλέον βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στον Νόβακ Τζόκοβιτς και την κορυφή μέχρι το τέλος του χρόνου.

Όσον αφορά στον σημερινό τελικό, ο Ράφα κατάφερε να πάρει και τα δύο σετ στο tie break, απέναντι στον Αμερικανό γίγαντα, που στην «ρώσικη ρουλέτα» είναι σχεδόν μόνιμος νικητής. Ο Ίσνερ μπορεί να μην κατάφερε να σηκώσει την κούπα, όμως από αύριο «σκαρφαλώνει» στο νούμερο «13» στον κόσμο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: