Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Το… σκάει από τη Μονακό ο Φαλκάο!!

Έτοιμος να φύγει από την Μονακό είναι ο Ρανταμέλ Φαλκάο! Ο Κολομβιανός φορ παρουσιάζεται απογοητευμένος από το πλάνο του γαλλικού συλλόγου και στην Ισπανία αναφέρουν ότι ήδη έχει προταθεί στη Ρεάλ.

Το… σκάει από τη Μονακό ο Φαλκάο!
Στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει προταθεί ο Ρανταμέλ Φαλκάο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Ο «τίγρης», ο οποίος αποκτήθηκε τον περασμένο Μάιο από τη Μονακό έναντι 45 εκατ. ευρώ, είναι απογοητευμένος από το πλάνο του συλλόγου.

Επίσης, η αλλαγή φορολογίας που επιβλήθηκε από την γαλλική κυβέρνησης, μειώνει κατά το ήμισυ τις ετήσιες απολαβές του διεθνούς άσου που αγγίζουν τα 14 εκατ. ευρώ.

Μετά τις μεταγραφές του Φαλκάο, του Μουτίνιο και τον Ροντρίγκες, έχει… ξεθυμάνει η τακτική επένδυσης του Ντμίτρι Ριμολόβλεφ μετά την αλλαγή στη φορολογία, αφού πλέον οι παίκτες της Μονακό λογίζονται ως Γάλλοι υπήκοοι και όχι σαν κάτοικοι του Μονακό, όπου οι ξένοι απαλλάσσονται από την φορολογία.

Στη συνέχεια, ο Κλαούντιο Ρανιέρι είδε τους Καρβάλιο και Αμπιντάλ να έρχονται ως ελεύθεροι, τον Φαμπίνιο και τον Ρομέρο να αποκτούνται ως δανεικοί από την Σαμπντόρια και δεν υπήρξαν μεταγραφές σπουδαίων ποδοσφαιριστών, όπως είχε υποσχεθεί ο ισχυρός άνδρας της Μονακό.

Τώρα ο Φαλκάο βλέπει πως οι φιλοδοξίες του δεν έχουν πλέον βάση και ψάχνει τρόπο να φύγει πριν από τις 31 Αυγούστου, όταν και λήγει η μεταγραφική περίοδος.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης προτάθηκε ο Κολομβιανός στράικερ, όμως πλέον η «βασίλισσα» κινείται για τον Γκάρεθ Μπέιλ, αν και ο πρώτος τυγχάνει καλής άποψης στη διοίκηση.

Η «Marca» υποστηρίζει ότι οι πόρτες του «Μπερναμπέου» είναι κλειστές και σημαντικό ρόλο στο μέλλον του παίκτη παίζει πλέον ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος τον ήθελε στους «μερένχες». Εάν η Τσέλσι δεν τα καταφέρει με τον Γουέιν Ρούνεϊ, τότε θα εξετάσει την περίπτωση του Φαλκάο.  πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: