Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Δήμαρχος: «Δώσαμε 5 εκατ. δραχμές για να στήσουμε τον αγώνα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτες καταγγελίες σε Δημοτικό Συμβούλιο μεταξύ Δημάρχου και Προέδρου ομάδας. Συζητάνε… χαλαρά, αν δόθηκαν λεφτά για να στήσουν ματς πριν χρόνια. Το σχετικό δημοσίευμα από το aridaianews.blogspot.gr, αλλά και το σχετικό βίντεο:

Μία δήλωση από αυτές που τις παρακολουθείς πολλές φορές για να επιβεβαιώσεις ότι δεν ακούς κάτι λάθος, έκανε ο Δήμαρχος Σκύδρας Γιώργος Χοΐδης στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της περασμένης Παρασκευής.
Συγκεκριμένα, κατά τη συζήτηση για τον Αετό Σκύδρας (διάβασε τη σχετική είδηση), ο κ. Χοΐδης απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Ναυρινιάδη είπε ότι το 1999 που ανέλαβε Δήμαρχος έδωσε 16 εκατ. δραχμές στην ομάδα.
Το σοκαριστικό της υπόθεσης είναι ότι στη συγκεκριμένη δήλωση πρόσθεσε ότι «ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο, πήρε τα υπόλοιπα 5 εκατ. με την προοπτική ότι θα αγοράζανε κάποιον αγώνα για να ανέβουν κατηγορία. Και δεν αγοράστηκε ο αγώνας και πήραν 5 εκατ.».
Μάλιστα, ο κ. Χοΐδης ζήτησε από τους πρακτικογράφους να γράψουν τη συγκεκριμένη του δήλωση, όπως θα δείτε και στο αποκλειστικό βίντεο του Aridaia News.
Στη συνέχεια ο κ. Ναυρινιάδης προσπάθησε να εξηγήσει ότι την προαναφερόμενη χρονολογία (το 1999) δεν ήταν αυτός πρόεδρος, καθώς ανέλαβε το 2006, κάτι που αρνήθηκε να δεχτεί ο Δήμαρχος.
Επειδή καμιά φορά η εικόνα μιλάει από μόνη της, είναι καλύτερο να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα…




Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: