Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Μπήκε ο Λάσμε!!

Ευχάριστα για τον Αργύρη Πεδουλάκη! Ο Στέφαν Λάσμε μετά από καιρό ακολούθησε μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού. Τι γίνεται με Μαυροκεφαλίδη και διεθνείς.

Μπήκε ο Λάσμε!
Λύνονται τα προβλήματα του Αργύρη Πεδουλάκη. Την Δευτέρα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είδε τον Στέφαν Λάσμε να βγάζει ένα μέρος του προγράμματος και να προπονείται μετά από καιρό. Ο Γκαμπονέζος σέντερ ταλαιπωρείτο από οιστικό οίδημα στο γόνατο, αλλά πλέον δείχνει πως «ανεβάζει στροφές» και σιγά-σιγά επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς.

Στα άλλα δύο μέτωπα, τόσο ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης (θλάση στον οπίσθιο μηριαίο), όσο και ο Γιώργος Αποστολίδης (διάστρεμμα) έμειναν εκτός, αφού και οι δύο ταλαιπωρούνται από τραυματισμό και θα χρειαστούν κι άλλο χρόνο για να επανέλθουν.

Στα των διεθνών, στο τριφύλλι περιμένουν μέχρι την Πέμπτη (26/09) τους Ρόκο Λένι Ούκιτς και Γιόνας Ματσιούλις για να ενσωματωθούν στις υποχρεώσεις τους, καθώς αμφότεροι έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.

Φυσικά, το μυαλό όλων στους «πράσινους» εστιάζεται στο τουρνουά «Αλεξάντερ Γκομέλσκι». Η ομάδα θα αναχωρήσει από την Αθήνα με προορισμό την Μόσχα την Παρασκευή, όπου μια ημέρα μετά θα αντιμετωπίσει την γηπεδούχο ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ την Κυριακή θα παίξει με τον νικητή του Λοκομοτίβ Κούμπαν-Μακάμπι Τελ Αβίβ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: