Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

«Όπως τον περιμέναμε ο Ολυμπιακός»

Ένα πρόσωπο αναμενόμενο έδειξε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναιτωλικό, όπως τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μάκης Χάβος.

«Όπως τον περιμέναμε ο Ολυμπιακός»
Στην καλή μελέτη του Ολυμπιακού απέδωσε το θετικό αποτέλεσμα που του απέσπασε ο Παναιτωλικός (0-0) ο Μάκης Χάβος.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο προπονητής των Αγρινιωτών τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν όπως ακριβώς τους περίμενε -βάσει της εικόνας τους σε προηγούμενα ματς.

Αφού εμφανίστηκε εν μέρει ικανοποιημένος λοιπόν από την τακτική που ακολούθησε η ομάδα του, εξέφρασε την επιθυμία εκείνη να παίζει και καλό ποδόσφαιρο, εκτός από τα αποτελέσματα.


Αναλυτικά όσα είπε ο Χάβος

Για τον πώς είδε τον Ολυμπιακό: «Ήταν ακριβώς όπως τον περιμέναμε. Τον είχα παρακολουθήσει, εξάλλου, με Ατρόμητο και Παρί. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα, με αυτοματισμούς και παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Έτσι, εμείς είχαμε δυο πράγματα στο μυαλό μας: Να τους πιέσουμε ψηλά και αμυνόμενοι καλά, να ψάξουμε χώρο για αντεπιθέσεις».

Για το πώς προσέγγισε ο ίδιος το ματς: «Η βασική μας σκέψη ήταν να περιορίσουμε τους χώρους. Δουλέψαμε όλη τη βδομάδα σε αυτό και μετά το δεκάλεπτο βάλαμε άλλον έναν επιθετικό γρήγορο μπροστά για να εκμεταλλευτούμε κενά. Είχαμε την ατυχία όμως να παίξει ο Μανωλάς, που είναι πολύ γρήγορος και δεν μας επέτρεψε να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητα του Καμαρά».

Για την τακτική του αντιπάλου: «Ο προπονητής του Ολυμπιακού επέλεξε να χτυπήσει από τη μια πλευρά -από αριστερά- με τον Βάις. Από δεξιά δεν είχε εξτρέμ, αλλά θέλησε να φορτώσει τα χαφ. Το προσέξαμε αυτό και το περιορίσαμε».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την πορεία του Παναιτωλικού: «Δεν είμαι ικανοποιημένος γιατί ξέρω τις δυνατότητες της ομάδας και τη δουλειά που έχει κάνει. Ο Παναιτωλικός έχει ανέβει μια φορά και δεν κατάφερε να παραμείνει. Είναι λογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και ειδικά με ομάδες που θα έρχονται να κλειστούν.

Δική μου επιθυμία όμως είναι να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο, εκτός από τα αποτελέσματα. Πρέπει να βρούμε μια ισορροπία όλοι. Και η ομάδα, αλλά και ο κόσμος. Να μην ενθουσιάζεται με μια νίκη και να φέρνει την καταστροφή με μια ήττα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: