Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Τα «φώτα» στη Μασσαλία!!

Η αναμέτρηση Μαρσέιγ-Σεντ Ετιέν στο «Βελοντρόμ», δεσπόζει στο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του Σαμπιονά, που ανοίγει σήμερα την αυλαία της με δύο παιχνίδια.

Τα «φώτα» στη Μασσαλία
Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της εμβόλιμης αγωνιστικής ανάμεσα στην ομάδα της Μασσαλίας με τους «Στεφανουά» διεξάγεται σήμερα (24/09) στις 22:00 το βράδυ. Οι δύο ομάδες φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, καθώς η Σεντ Ετιέν είναι 2η με 12 βαθμούς και η Μαρσέιγ 4η με 11. Η γηπεδούχος προέρχεται από τρεις συνεχόμενους αγώνες χωρίς νίκη και ενδέχεται να μην έχει στη σύνθεσή της τον Ζινιάκ που απεκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στο παιχνίδι με τη Μπαστιά. Η φιλοξενούμενη προέρχεται από την εντός έδρας ήττα-σοκ από την εκ των ουραγών Τουλούζ και θα αγωνιστεί χωρίς τον Μπραντάο, που είναι τραυματίας και δεν θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.

Η άλλη αναμέτρηση της ημέρας είναι αυτή ανάμεσα στην Λιλ και την Εβιάν, ενώ στο αυριανό πρόγραμμα ξεχωρίζουν τα Βαλανσιέν-Παρί Σεν Ζερμέν, Αζαξιό-Λιόν και Μονακό-Μπαστιά. Οι Παριζιάνοι θα επισκεφτούν την έδρα της ουραγού Βαλανσιέν χωρίς τον Τιάγκο Σίλβα που θα μείνει εκτός για ένα με ενάμιση μήνα, την ώρα που οι «λιονέ» μετά την επιστροφή στις νίκες κόντρα στη Ναντ, θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα στην έδρα της αδύναμης Αζαξιό που παραμένει χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα. Εκτός δράσης για τον Ρεμί Γκαρντ, παραμένουν οι Γκουρκίφ και Βερκούτρ.

Η Μονακό, που κατάφερε να παραμείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία μετά την ισοπαλία που απέσπασε στο «Παρκ Ντε Πρενς» κόντρα στην Παρί, λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να καταβάλει την αντίσταση της Μπαστιά, που εκτός έδρας έχει να επιδείξει μόλις έναν βαθμό σε τρία παιχνίδια. Μοναδική απουσία για τον Κλαούντιο Ρανιέρι είναι αυτή του τραυματία Τουλαλάν.

Η αγωνιστική, θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη (26/09), με την αναμέτρηση της Μονπελιέ με την Ρεν.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Τρίτη 24/09

Λιλ-Εβιάν (20:00)
Μαρσέιγ-Σεντ Ετιέν (22:00)

Τετάρτη 25/09

Αζαξιό-Λιόν (20:00)
Μπορντό-Ρεμς
Γκινγκάπ-Σοσό
Ναντ-Νις
Τουλούζ-Λοριάν
Βαλανσιέν-Παρί Σεν Ζερμέν
Μονακό-Μπαστιά (22:00)

Πέμπτη 26/09

Μονπελιέ-Ρεν

Η επόμενη (8η) αγωνιστική

Σάββατο 28/09

Λοριάν-Μαρσέιγ (15:00)
Παρί Σεν Ζερμέν-Τουλούζ (18:00)
Εβιάν-Μπορντό (21:00)
Λιόν-Λιλ
Νις-Γκινγκάπ
Σοσό-Βαλανσιέν
Σεντ Ετιέν-Μπαστιά

Κυριακή 29/09

Ρεν-Ναντ (15:00)
Αζαξιό-Μονπελιέ (18:00)
Ρεμς-Μονακό (22:00) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: